Νίκος Οικονομόπουλος: Σάλος με τις κρατήσεις στο μαγαζί που εμφανίζεται – Η απάντηση συνεργάτη του

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, με αποτέλεσμα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται να συρρέουν εκατοντάδες θαυμαστές του, προκειμένου να τον απολαύσουν.

Τον τελευταίο καιρό όμως έχει προκληθεί ένας χαμός στα social media, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, με πολύ κόσμο να καταγγέλλει πως όταν πηγαίνουν στο μαγαζί, ενημερώνονται ότι οι τηλεφωνικές κρατήσεις που έχουν κάνει στο νυχτερινό κέντρο δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται.

Θέση για τα όσα ακούγονται πήρε στενός συνεργάτης του Νίκου Οικονομόπουλου, μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή. Συγκεκριμένα ο συνεργάτης του γνωστού τραγουδιστή εξήγησε ότι: «Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει για τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με τις κρατήσεις του μαγαζιού. Ουσιαστικά είναι “υπάλληλος” και εκείνος.

Δεν είναι ιδιοκτήτης του μαγαζιού και δεν είναι υπεύθυνος για το πώς διαχειρίζεται το νυχτερινό κέντρο τις κρατήσεις του. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά των μετρ. Μάλιστα λόγω της τεράστιας επιτυχίας του σχήματος, ο ίδιος ο Νίκος Οικονομόπουλος πρόσθεσε και τρίτη μέρα την εβδομάδα για όλον τον Δεκέμβριο, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τον κόσμο που τον αγαπά και θέλει να τον δει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ