Λάκης Γαβαλάς: Έχω ξεχωρίσει τα Χριστούγεννα που πέρασα στην φυλακή

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής  μίλησε για το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που του έχουν κάνει και για τα Χριστούγεννα που ξεχωρίζει.

«Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που μου έχουν κάνει είναι ένα ταξίδι χωρισμού και έδωσε εισιτήριο μόνο σε μένα και μόνο για το «πήγαινε», χωρίς το «έλα». Το θεώρησα όμως υπέροχο δώρο και πολύ original. Μου λέει: «Χωρίζουμε και για δώρο Χριστουγέννων σου κάνω ένα ταξίδι one way». Αυτό ήταν! Εγώ το εξαργύρωσα και πήρα παπούτσια. Τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα ήταν με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Τελικά, ο μόνος που μου είπε ότι ήμουν ερωτικός ήταν ο καθρέφτης μου», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Κάνω ανασκόπηση πάρα πολύ τακτικά. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ απολογούμαι στον εαυτό μου και σε κάποιον που έχω κάνει ή πολύ καλό ή πολύ κακό».

Μιλώντας για τα Χριστούγεννα που έχει ξεχωρίσει, είπε: «Έχω ξεχωρίσει τα Χριστούγεννα στις φυλακές που ήμουν, γιατί εκεί δεν είχες πληθώρα πραγμάτων να κάνεις, ήταν συγκεκριμένα. Κι όμως εγώ βρήκα πιο πολλά και διασκέδασα πιο πολύ απ’ ότι αν ήμουν έξω σε ένα ανιαρό, άσχετο τραπέζι που πηγαίνεις καμιά φορά μόνο και μόνο γιατί είσαι blogger, γιατί είσαι influencer ή γιατί είσαι ένας που δεν έχεις λεφτά να φας και πηγαίνεις στο κάλεσμα για να φας τσάμπα».

«Όταν ήμουν μικρός ρωτούσα τη μαμά μου τι σημαίνει “άρχοντες” στα κάλαντα και μου έλεγε ότι “είναι αυτό που θα είσαι μια μέρα”», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ