Λαέρτης Μαλκότσης: Σε ποια ιστορική σειρά της ΕΡΤ πρωταγωνιστούσε – Τι είπε για την μητέρα του, Νικόλ Κοκκίνου

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε την Τρίτη ο ηθοποιός Λαέρτης Μαλκότσης, ο οποίος είπε πως είναι μόλις η δεύτερη φορά στη ζωή του που εμφανίζεται σε ζωντανή εκπομπή. 

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός υπήρξε πρωταγωνιστής της ιστορικής σειράς της ΕΡΤ του Γιάννη Δαλιανίδη «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία» όταν ήταν ακόμα παιδί. Ο Λαέρτης Μαλκότσης εξομολογήθηκε ότι του άρεσε να πηγαίνει στα γυρίσματα, διότι έχανε μαθήματα στο σχολείο, ενώ είπε ότι μία από τις αναμνήσεις που έχει από τότε είναι να πηγαίνει στο κυλικείο και να τρώει μία φρατζόλα ψωμί με πατατάκια.

Ο Λαέρτης Μαλκότσης συμμετείχε στην ιστορική σειρά της ΕΡΤ, καθώς η μητέρα του ήταν τακτική συνεργάτιδα του Γιάννη Δαλιανίδη από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Πρόκειται για τη Νικόλ Κοκκίνου που έχει παίξει σε δεκάδες ελληνικές ταινίες όπως το «Μαριχουάνα στοπ», «Ο μάγκας με το τρίκυκλο« κ.ά. Ο πατέρας του ήταν ο Κωστής Μαλκότσης.

malkotsis
Ο Κωστής Μαλκότσης δίπλα στη Νικόλ Κοκκίνου και τον Γιώργο Πάντζα – Ταινία “Μαριχουάνα στοπ”

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως στην προσωπική του ζωή υπήρξε «πολυσυντροφικός», εξηγώντας ότι δεν ήταν άνθρωπος της “μόνιμης σχέσης”, ακριβώς όπως ο ήρωας που ενσαρκώνει στη σειρά «Και όμως είμαι ακόμα εδώ» της ΕΡΤ μαζί με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ