Κριστιάνο Ρονάλντο-Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Κρίση στην σχέση τους – Οι φήμες και η «απάντηση»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες δεν βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο της σχέσης τους, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική, το ζευγάρι φέρεται να περνά κρίση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και επίσημα στην Αλ Νασρ

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Socialité», υπάρχουν πολλές εικασίες για την σχέση Ρονάλντο – Τζορτζίνα, όμως αυτό που πυροδότησε τις φήμες για πιθανή κρίση, είναι το βίντεο που ανέβασε η εντυπωσιακή σύντροφος του CR7 πριν από λίγες μέρες, στο οποίο του έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο μία πανάκριβη Rolls Royce. Σε αυτό το βίντεο οι χρήστες των social media παρατήρησαν πως δεν υπάρχει χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Kάθε φορά η ψυχρότητα ανάμεσα στους δυο τους βγαίνει όλο και περισσότερο προς τα έξω, για παράδειγμα στο τελευταίο βίντεο που ανέβασαν… Στη Λατινική Αμερική λέγεται ότι το ζευγάρι μπορεί να είναι ακόμη μαζί για ευκολία, επειδή η σχέση τους τούς αποφέρει τεράστια διαφημιστικά συμβόλαια και μια άνετη ζωή» ανέφερε η Laura Roigé στην εκπομπή του Telecinco.

Επίσης, στο «Socialité» συνέκριναν το βίντεο από το δώρο τα Χριστούγεννα με το βίντεο από τον περασμένο Φεβρουάριο όπου η Τζορτζίνα έκανε πάλι δώρο ένα αυτοκίνητο στον Κριστιάνο για τα γενέθλιά του. Ενώ στο πρόσφατο βίντεο το ζευγάρι δεν ανταλλάσσει ούτε βλέμμα στο παλαιότερο βίντεο, οι δύο τους ανταλλάσσουν διαρκώς εκφράσεις τρυφερότητας.

Κριστιάνο Ρονάλντο-Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Η αιτία της κρίσης στην σχέση τους

Αναφορικά με την αιτία της κρίσης ανάμεσα στο ζευγάρι, η εκπομπή αναφέρει πως η πορεία της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει επηρεάσει την σχέση. «Ο ποδοσφαιριστής δεν περνάει καλή επαγγελματική στιγμή. Η πρόσφατη απογοήτευση του Ρονάλντο με την Εθνική Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ θα μπορούσε να έχει προκαλέσει κρίση και ο γάμος που σχεδίαζαν να έχει μπει στην αναμονή» ανέφερε δημοσιογράφος Gonzalo Vázquez.

Η νέα ανάρτηση της Τζορτζίνα Ροντρίγκες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε τα χέρια με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για διετές συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2025) και η αραβική ομάδα ετοιμάζεται σήμερα να τον παρουσιάσει μπροστά σε 30.000 φιλάθλους, στην έδρα της, το «Mrsool Park». Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφθασε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Ριάντ μαζί με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αλ Νασρ.

Λίγο πριν την άφιξή τους στην Σαουδική Αραβία η Τζορτζίνα ανέβασε μία εικόνα στην οποία υπήρχαν δύο φωτογραφίες της με τον Ρονάλντο. Η μία τωρινή και η μία από το παρελθόν. «Όταν ήμουν 22 ετών, γνώρισα την αγάπη της ζωής μου. Τόσο όμορφος» έγραψε η Τζορτζίνα.

Κριστιάνο Ρονάλντο Τζορτζίνα Ροντρίγκες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ