Κριστιάνο Ρονάλντο: Το… συμβολικό χριστουγεννιάτικο δώρο της αγαπημένης του – Μία πανάκριβη Rolls Royce

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του δέχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την αγαπημένη του Τζορτζίνα, η οποία θέλησε να απαλύνει τον… πόνο του από το πρόσφατο Μουντιάλ και παράλληλα να μεγαλώσει την προσωπική συλλογή αυτοκινήτων του CR7 αγοράζοντας για εκείνον μία Rolls Royce. Άλλωστε η αγαπημένη του ξέρει την αδυναμία του για τα Supercars και με αυτό το… συμβολικό δώρο θέλησε να τον κάνει να χαρεί ύστερα από τις δύσκολες εβδομάδες που πέρασε.

Ο Ρονάλντο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συνομιλίες με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ και φέρεται να βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με τον σύλλογο για ένα συμβόλαιο ύψους περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Και μπορεί η συμφωνία να μην έχει ακόμα «κλείσει», ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ρονάλντο να φωτογραφηθεί στο Instagram μαζί με την οικογένειά του, χαμογελώντας για το σούπερ πολυτελές δώρο της συντρόφου του, αξίας άνω των 280.000 ευρώ. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα είναι ποιο θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του Πορτογάλου στη σύντροφό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ