Kourtney Kardashian: Γιορτάζει την επέτειο γάμου δύο εβδομάδων με τον Travis με ΦΩΤΟ στο instagram

Με μία σειρά φωτογραφιών γιορτάζει την επέτειο γάμου δύο εβδομάδων με τον Travis Barker η Kourtney Kardashian.

Η τηλεπερσόνα ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες από τη δεύτερη γαμήλια τελετή, σε δικαστήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα. Ωστόσο, το ζευγάρι παντρεύτηκε με κάθε επισημότητα στο Πορτοφίνο στην Ιταλία, με την παρουσία συγγενών και διάσημων φίλων. Αυτή ήταν η τρίτη γαμήλια τελετή.

Η πρώτη φορά που παντρεύτηκε η Kourtney τον Travis ήταν σε μία τελετή στο Λας Βέγκας τον Απρίλιο.

Η Kardashian ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram μετά τον γάμο της στο δημαρχείο της Σάντα Μπάρμπαρα και απηύθυνε μήνυμα στους ακολούθους της ότι ο γάμος της αυτός ήταν καθ’ όλα νόμιμος, καθώς πολλά είχαν ακουστεί για την τελετή στο Λας Βέγκας.

“Μία φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα πολύ πολύ μακριά (Λας Βέγκας) στις 2 το ξημέρωμα, έπειτα από μία επική βραδιά και λίγη τεκίλα, μια βασίλισσα και ένας όμορφος βασιλιάς βρήκαν το μόνι ανοιχτό παρεκκλήσι με έναν Έλβις και παντρεύτηκαν (χωρίς άδεια)” είχε γράψει για τον γάμο στο Λας Βέγκας εκφράζοντας ωστόσο τη δέσμευσή της να κάνει αυτήν την ένωση επίσημη στο προσεχές μέλλον, με μία επισήμανση ότι “η εξάσκηση κάνει τα πάντα τέλεια”.

Πράγματι, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Σάντα Μπάρμπαρα πριν από δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι νεόνυμφοι απέκτησαν τα νόμιμα έγγραφα την ίδια μέρα. Μαζί τους ήταν η μητέρα της Kourtney και ο πατέρας του ντράμερ κατά την επισημοποίηση της ένωσής τους. Τότε το ζευγάρι έφυγε από το δημαρχείο με κάμπριο αυτοκίνητο και την πινακίδα “just married”. Σήμερα, δύο εβδομάδες μετά, η Kourtney τιμά την επέτειο του -επίσημου- γάμου με σειρά φωτογραφιών.

Kourtney και Travis παντρεύτηκαν πριν από μία εβδομάδα στην Ιταλία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ