Κώστας Δόξας: Τι δηλώνει η πρώην σύζυγός του για τη διαμάχη και τη σύλληψη

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Κώστας Δόξας μετά τη σύλληψή του, με φόντο τη διατροφή του παιδιού του.

Η πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση, η οποία κατέθεσε και την μήνυση εναντίον του τραγουδιστή, μίλησε σχετικά με το θέμα στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

«Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα».

Σε ερώτηση αν αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό η ίδια απάντησε: «Όχι. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις… Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας».

Δημοσιογράφος: Είχες μπει στην διαδικασία να επικοινωνήσεις μαζί του; Πήρες κάποια απάντηση;

“Φυσικά, φυσικά… Η απάντηση είναι η γνωστή… Θεωρώ ότι είναι θέμα τακτικής ας πούμε το να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια συνεννόηση. Υπάρχει άρνηση και σα να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά δηλαδή τις πραγματικές ανάγκες και τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όταν μια μαμά μεγαλώνει μόνη το παιδί της”.

Δημοσιογράφος: «Στο μεσοδιάστημα έχετε προσπαθήσει ώστε οι σχέσεις σας να είναι καλές; Υπάρχει διάθεση από τη μια πλευρά και από την άλλη;»

«Όχι, δεν υπάρχει διάθεση από καμία πλευρά. Είναι τόσα πολλά και τόσα χοντρά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί που όπως σας είπα κι από την αρχή για να κάνω έτσι ένα κυκλικό σχήμα είναι καλό να προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη και να την εμπιστευόμαστε και να αξιοποιούμε τους νόμους που μας παρέχει Πάντως με βάση το τελευταίο δικαστήριο το ποσό της διατροφής μειώθηκε. Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κορονοϊού και το επικείμενο κλείσιμο των μαγαζιών. Μάλιστα και ο ίδιος ο συνήγορος του, το κατέθεσε αυτό το πράγμα στο δικαστήριο, ότι πρόκειται τα μαγαζιά να κλείσουν, όπως και έγινε, οπότε με βάση τα επιχειρήματα της μίας και της άλλης πλευράς το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση η οποία όμως εξακολουθεί να μην τηρείται. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να σου δυσκολεύουν τη ζωή όσο είσαι μαζί τους κινούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και όταν δεν είσαι μαζί τους. Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δεν είναι».

Δημοσιογράφος: Εσύ, όταν άκουσες ότι έγινε η σύλληψη του Κώστα Δόξα τι σκέφτηκες;

«Σκέφτηκα ότι ίσως και να συμβεί, διότι είχα καταθέσει μήνυση. Έχει μια διάρκεια η σύλληψη όχι εικοσιτετράωρη, δηλαδή αν καταθέσεις μια μήνυση για την συγκεκριμένη παράβαση μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σε συλλάβουν. Οπότε, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να συμβεί».

Δημοσιογράφος: Επικοινώνησε εκείνος μαζί σου μετά;

«Όχι, δεν επικοινώνησε μαζί μου. Δεν επικοινωνεί μαζί μου πέρα από τα τυπικά. Ό,τι αφορά σε συνεννόηση για το παιδί, για τις ώρες παραλαβής – παράδοσης και κάποια τέτοια ζητήματα».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.