Κορίτσι του Μποντ η Μπιγιονσέ;

Κορίτσι του Μποντ η Μπιγιονσέ;

Είναι από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ, της οποίας οι συναυλίες έχουν ξεπουλήσει σε όλο τον κόσμο, και το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά στους Λατινοαμερικάνους θαυμαστές της με ένα διαφορετικό βίντεο, εν όψει του παγκόσμιου τουρ παραστάσεών της που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Σαν άλλο κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ, ξεπροβάλλει από τον ωκεανό η εκρηκτική Mπιγιόνσε ενώ λίγο αργότερα παίζει με την άμμο γράφοντας πάνω σε αυτήν τη λέξη Βραζιλία. Αναδύεται μέσα από τη θάλασσα με το μπικίνι της και τα μαλλιά της κολλημένα από το νερό στο πρόσωπό της. Έίναι χωρίς αμφιβολία μια σκηνή που θυμίζει Ούρσουλα Άντρες.

Το βίντεο, το οποίο γυρίστηκε σε μαύρο και λευκό, δίνει πραγματικά την αίσθηση του ρετρό και αρχίζει με έναν ψαρά να κωπηλατεί με την βάρκα του σε ένα απομονωμένο νησί.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο και ενώ παίζει η μουσική υπόκρουση με τους υπότιτλους, ο σκηνοθέτης μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τη διάσημη τραγουδίστρια σε μια ακόμη περιπέτεια της στην Βραζιλία, αυτήν την φορά επί της οθόνης.

Το βίντεο το οποίο γυρίστηκε στην Βραζιλία, περιέχει σκηνές από δρόμους της χώρας. Σε αυτό η ποπ σταρ φαίνεται να χαλαρώνει σε μια αιώρα και να βγαίνει κάνοντας βουτιά από μια πισίνα.

Το Σεπτέμβριο η Μπιγιονσέ θα εμφανιστεί σε πέντε πόλεις της Βραζιλίας ενώ θα δώσει άλλες τέσσερις παραστάσεις στην Λατινική Αμερική. Το ρετρό βίντεο έρχεται μετά την διαμάχη που προκλήθηκε το Σαββατοκύριακο, όταν αρνήθηκε να επιτρέψει στο Channel 4 να προβάλλει φιλμ από τις πρόβες της.

 

Πηγή: Real.gr

Πηγή βίντεο: XYZLIVEBR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ