Κωνσταντίνος Βασάλος για Βαλαβάνη: «Σίγουρα έχουν υπάρξει διακυμάνσεις – Δεν έχουμε μείνει ούτε μια μέρα χώρια»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Νight Out και μίλησε για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αρχικά ρωτήθηκε αν την επηρεάζει το bullying σε σχόλια που κατά καιρούς δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Κάποιες φορές την επηρεάζουν αυτά που διαβάζει και της στέλνουν και της λέω να δίνει βάση στα θετικά σχόλια. Αν κάποιος σχολιάζει τα παραπάνω κιλά για μένα είναι κατακριτέο. Δεν ξέρεις τι έχει περάσει ο άλλος και έχει πάρει κιλά» είπε μεταξύ άλλων.

«Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο bullying από τους άνδρες ειδικά αν τους έχεις συνηθίσει σε μια τέλεια εικόνα» συμπλήρωσε.

«Είστε 4 χρόνια μαζί. Θα πάει παρακάτω η σχέση; Αν πάει παρακάτω θα μπαίνατε στη διαδικασία να ανακοινώσετε μια τέτοια απόφαση;» τον ρώτησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Εγώ προσωπικά δεν θα το ήθελα, όχι.

Πες ότι παντρευόμουν, δεν θα ήθελα να κάνω έναν γάμο με κάμερες, κανάλια. Επειδή είναι πολύ προσωπικό θα ήθελα να είναι μόνο για φίλους και οικογένεια.

Διακυμάνσεις στη σχέση μας σίγουρα έχουν υπάρξει. Κλείνουμε πενταετία. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην έχει περάσει διακυμάνσεις. Δεν χωρίσαμε ποτέ. Δεν έχουμε μείνει ούτε μια μέρα χώρια» είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ