Κιμ Καρντάσιαν: Έβγαλε τη βέρα της – ΦΩΤΟ από την πρώτη νυχτερινή έξοδο μετά την αίτηση διαζυγίου

Φρεσκοχωρισμένη και πανέτοιμη για νέες κοινωνικές επαφές είναι η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έκανε την πρώτη της νυχτερινή έξοδο μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Έπειτα από περίπου εφτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, η τηλεπερσόνα αποφάσισε να χωρίσει από τον ράπερ, ο οποίος έχει απομονωθεί στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ.

Ελεύθερη γυναίκα πλέον, η Κιμ εμφανίστηκε σε “καυτό σημείο” του Μπέβερλι Χιλς την Τρίτη το βράδυ με… κοριτσοπαρέα και μάλιστα, ήταν εμφανής η απουσία βέρας από το δάχτυλό της. Μαζί της ήταν η αδελφή της Κόρτνεϊ, η κολλητή της Λα Άντονι και η πρώην βοηθός της Στέφανι Σέφερντ.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Μάιο του 2014, ενώ είχε κάνει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις το τελευταίο έτος, με τον Γουέστ να επικεντρώνεται στην υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ. Μάλιστα, στην πρώτη του προεκλογική εμφάνιση, κατέρρευσε ψυχολογικά επί σκηνής λέγοντας ότι η σύζυγός του ήθελε να κάνει έκτρωση στο πρώτο τους παιδί, τη Νορθ αλλά εκείνος είχε σημάδι από τον Θεό να το κρατήσουν.

Στη συνέχεια επιτέθηκε μέσω Twitter τόσο στην Κιμ την οποία κατηγόρησε για απιστία όσο και στην πεθερά του, Κρις Τζένερ την οποία αποκάλεσε “Κιμ Γιονγκ Ουν”.

Η Κιμ προσπάθησε να τον υπερασπιστεί και λέγεται ότι έδωσε μάχη να κρατήσει ζωντανό τον γάμο της, αλλά προφανώς το γυαλί είχε ραγίσει οριστικά. Λέγεται ότι η απόφαση του διαζυγίου ήταν αμοιβαία και ελήφθη γρήγορα. Αυτό που θέλουν είναι η 50/50 φυσική και νομική κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους.

Στο μεταξύ, πριν από τη νυχτερινή έξοδο της Κιμ, είχε προηγηθεί η δημόσια εμφάνιση του Κάνιε Γουέστ χωρίς τη βέρα του για πρώτη φορά μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου. Ο φωτογραφικός φακός τον είχε εντοπίσει στη Χριστιανική Ακαδημία Yeezy τη Δευτέρα το απόγευμα.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ