Κιάνου Ριβς: Έχει ζητήσει αυτόγραφο μόνο από δύο διάσημους

Όλοι μας έχουμε κάποια είδωλα, τα οποία θαυμάζουμε και ευχόμαστε να είχαμε την ευκαιρία να γνωρίζαμε από κοντά. Για πολλούς από εμάς, ένα από αυτά είναι και ο πρωταγωνιστής των ταινιών Matrix. Ωστόσο, ο Κιάνου Ριβς έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με αυτό το ζήτημα που μας ξάφνιασαν.

Συγκεκριμένα, μας έδωσε να καταλάβουμε ότι κανείς δεν είναι αρκετά διάσημος για να ζητήσει αυτόγραφο από έναν σταρ.

Ο Κιάνου έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert. Μίλησε ανοιχτά για τους δύο και μοναδικούς celebrities από τους οποίους έχει ζητήσει αυτόγραφο κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο πρώτος ήταν ο Lou Reed των Velvet Underground, όμως δεν ήταν για τον ίδιο. “Ήταν για έναν φίλο και ο Lou ήταν cool με αυτό. Ήταν σε ένα μικρό κομμάτι χαρτί, με μπλε μελάνι. Ναι, ήταν καλό. Και απλά έγραφε Lou Reed” είπε.

“Θα ήταν απογοητευτικό αν δεν έγραφε Lou Reed” απάντησε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής. “Το ξέρω, αλλά θα μπορούσε να ευχηθεί και Ό,τι καλύτερο ή κάτι τέτοιο” είπε με τη σειρά του ο ηθοποιός.

Το δεύτερο ήταν του κωμικού George Carlin, με τον οποίο ο Keanu εμφανίστηκε στο Bill & Ted’s Excellent Adventure το 1989. “Έγραψε… Αγαπητέ Keanu, άντε γ****” ανέφερε γελώντας. “Όπως και να ‘χει, ήταν πανέμορφο” πρόσθεσε.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ