Κένταλ Τζένερ: Χαμός στο Twitter για το… αγγούρι και τις μαγειρικές της ικανότητες

Viral έγινε η Κένταλ Τζένερ στo Twitter στην προσπάθειά της να κόψει ένα… αγγούρι με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να ξεκαρδίζονται από τη… μαγειρική της αδυναμία.

Το μοντέλο εμφανίστηκε στο νέο reality των αδελφών Καρντάσιαν καθώς επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας της Κρις Τζένερ. Θέλοντας να φτιάξει ένα σνακ γιατί πεινούσε πήγε στην κουζίνα και είπε να κάνει κάτι υγιεινό να τσιμπήσει. Η μητέρα της πάντως την προειδοποίησε να προσέχει καθώς προσπαθούσε να κόψει το αγγούρι. “Πρόσεχε, επειδή έκοψα το χέρι μου τις προάλλες” της είπε η ανήσυχη Κρις. “Ξέρω, φοβάμαι λίγο” παραδέχθηκε η Κένταλ και αναρωτήθηκε: “Τα αγγούρια δεν έχουν σπόρους; Σίγουρα δεν ξέρω να κόβω καλά οπότε μην ζουμάρεις πάνω μου. Δεν είμαι επαγγελματίας ό,τι κι αν είναι αυτό!”

Έπειτα από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες η Κρις Τζένερ κάλεσε τον σεφ να κόψει το αγγούρι για χάρη της Κένταλ με το Twitter να παραληρεί.

“Πριν από μία ώρα είδα την προσπάθεια της Κένταλ Τζένερ να κόβει ένα αγγούρι. Με έκανε να αισθανθώ ανώτερη αλλά κυρίως φτωχή!” αστειεύτηκε ένας χρήστης με άλλον να γράφει: “Η Κένταλ Τζένερ να κόβει αγγούρι είναι ό,τι πιο αστείο έχω δει ολόκληρη την εβδομάδα. Είναι δύσκολο να είσαι πλούσιος”, ενώ κάποιος άλλος απάντησε: “Ίσως και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις στην κουζίνα”.

“Έχω εμμονή με την Κένταλ Τζένερ που προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο προσπαθώντας να φτιάξει το δικό της σνακ και σχεδόν βγάζει τον ώμο της από τη θέση του για να κόψει ένα αγγούρι”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ