Κέιτ Μίντλετον: «Ο Ουίλιαμ είναι ο βράχος της και ο γάμος τους είναι πιο δυνατός από ποτέ»

Η σχέση του πρίγκιπα πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε στους διαδρόμους του Πανεπιστημίου St Andrews και δείχνει να αντέχει στον χρόνο. Τους τελευταίους έξι μήνες το ζευγάρι έχει αποδείξει ότι η ιστορία αγάπης τους μπορεί να αντέξει στα εμπόδια που τους βάζει η ζωή, σύμφωνα με μία ειδικό στα βασιλικά θέματα.

Η βασιλική ειδικός και πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του δικτύου BBC, Τζένι Μποντ εξήγησε ότι η πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας για να ευχηθεί για την γιορτή του πατέρα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ λέει πολλά για τις προοπτικές που έχει η σχέση του ζευγαριού.

«Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια δοκιμασία για την ισχυρή συνεργασία τους. Νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία μας λέει ότι εξακολουθούν να είναι σε θέση να πηδάνε από χαρά, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, και ότι η Κέιτ επέλεξε σκόπιμα μια φωτογραφία που μιλάει για την αισιοδοξία τους για το μέλλον», αποκάλυψε η Τζένι Μποντ στο περιοδικό OK!.

Στην φωτογραφία που μοιράστηκε η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τα τρία παιδιά τους, τους πρίγκιπες Τζορτζ και Λουις και την πριγκίπισσα Σάρλοτ να πηδούν στον αέρα και να γελούν.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα παιδιά του, οι πρίγκιπες Τζορτζ και Λουις και η πριγκίπισσα Σάρλοτ
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα παιδιά του, οι πρίγκιπες Τζορτζ και Λουις και η πριγκίπισσα Σάρλοτ σε διακοπές στο Νόρφολκ τον Μάιο του 2024. Πηγή: Instagram.com/princeandprincessofwales

«Λατρεύει τον Γουίλιαμ – είναι ο βράχος της και την έχει υποστηρίξει τόσο ανιδιοτελώς σε όλο αυτό και έχει δεχτεί τα πυρά από μέλη του κοινού που δεν έκανε περισσότερα και που αφοσιώθηκε σε αυτήν. Οπότε λατρεύει τον άνθρωπό της. Νομίζω ότι ο γάμος τους είναι πιο δυνατός από ποτέ», είπε η δημοσιογράφος.

Αναφερόμενη στον τρόπο που μεγάλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ η Τζένι Μποντ εξήγησε ότι είναι πολύ σημαντικό για τον διάδοχο του θρόνου να βρίσκεται βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο, αφού ς μεγάλωσε με χωρισμένους γονείς σε ένα ταραχώδες περιβάλλον.

«Αυτοί οι τελευταίοι μήνες ήταν ίσως η μεγαλύτερη περίοδος δοκιμασίας σε όλο το γάμο τους και πρέπει να τους έχει ταρακουνήσει συθέμελα. Το να σκέφτονται το μέλλον πρέπει να ήταν απίστευτα ανησυχητικό, αλλά νομίζω ότι αυτή η εικόνα έχει επιλεγεί σκόπιμα για να δείξει ότι τώρα είναι όλοι τους σε μια κατάσταση που μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με θετική διάθεση», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Μετά την ανακοίνωση της χειρουργικής επέμβασης της πριγκίπισσας και της επακόλουθης διάγνωσης του καρκίνου, δόθηκε η ευκαιρία στον πρίγκιπα Ουίλιαμ να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή και να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στη σύζυγό του και τα τρία παιδιά του. Αυτό, όπως λέει η Τζένι Μποντ, βοήθησε το ζευγάρι να βιώσει μία πιο βαθιά αγάπη.

Μάλιστα είπε ότι αποτελεί παράσημο για την σχέση του ζευγαριού το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δέχτηκε να αντιμετωπίσει τις επικρίσεις επειδή αποφάσισε να απέχει από τα καθήκοντά του για να είναι κοντά στην σύζυγό του.

«Είναι μεγάλο παράσημο για έναν άνθρωπο να έχει τον σύντροφό του που έχει έναν τέτοιο δημόσιο ρόλο και απλά λέει “Εντάξει, δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, εσύ είσαι η προτεραιότητά μου”», τόνισε η Τζένι Μποντ.

Και συνέχισε: «Ο Ουίλιαμ έχει καταστήσει απολύτως σαφές ότι η Κέιτ και τα παιδιά είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά του και τίποτα δεν πρόκειται να τον απομακρύνει από αυτό το δρόμο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ