Καβγάς του Άλεκ Μπάλντουιν με διαδηλωτές για την Γάζα: «Βούλωσε το στόμα σου»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν δέχθηκε λεκτικά πυρά από αντι-ισραηλινούς διαδηλωτές το βράδυ της Δευτέρας. Η διαδήλωση έγινε στον σιδηροδρομικό σταθμό Γκράντ Σέντραλ της Νέας Υόρκης κατά του Ισραήλ και της στρατιωτικής επέμβασης στην Γάζα.

Ο ηθοποιός αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τους διαδηλωτές που τον κατηγόρησαν ότι «δεν έχει ντροπή» και η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα. Ο Άλεκ Μπάλντουιν πέρασε κοντά από την διαδήλωση, όταν διαδηλωτές τον εντόπισαν και έτρεξαν προς το μέρος του. Τον κατηγορούσαν ότι υποστηρίζει το Ισραήλ.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας χρειάστηκε να συνοδεύσουν τον ηθοποιό. Ο Άλεκ Μπάλντουιν απάντησε στις φωνές αλλά γρήγορα αντιμετώπισε την οργή των διαδηλωτών. «Κλείσε το γα…νο στόμα σου. Δεν έχεις καμία γα..νη ντροπή», φώναξε ένας άντρας στον Μπάλντουιν.

Άλεκ Μπάλντουιν

Όταν ρωτήθηκε αν καταδικάζει το Ισραήλ, ο Άλεκ Μπάλντουιν: «Όχι, υποστηρίζω την ειρήνη για τη Γάζα». «Κάνεις ανόητες ερωτήσεις. Κάνε μου μία έξυπνη ερώτηση και θα σου απαντήσω» ακούγεται να λέει σε έναν από τους διαδηλωτές ο ηθοποιός. Η αντιπαράθεση έληξε όταν ο Μπάλντουιν απομακρύνθηκε.

Πηγή κοντά στον ηθοποιό ανέφερε ότι οι διαδηλωτές τον πλησίασαν με επιθετικότητα την ώρα που εκείνος πήγαινε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του. «Ο Άλεκ ήταν καθ’ οδόν για να διδάξει εθελοντικά σε ένα μάθημα υποκριτικής. Δεν είχε σκοπό να πάει στη διαμαρτυρία και δεν συμμετείχε με κανέναν τρόπο», είπε η πηγή.

«Τον προσέγγισαν επιθετικά και επανειλημμένα. Η αστυνομία παρενέβη για να αποφύγει περαιτέρω σύγκρουση, ώστε να μπορέσει να φτάσει στην τάξη με ασφάλεια», τόνισε η ίδια πηγή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ