Κάτια Νικολαΐδου: «Είναι αλήθεια ότι ο Σταμούλης, δεν ήταν κοντά της όταν πάλευε με τον καρκίνο», λέει ο αδελφός της

Tην ανάρτηση του Οδυσσέα Σταμούλη στο Facebook, στην οποία ο ηθοποιός ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά τον θάνατο της πρώην συζύγου του Κάτιας Νικολαΐδου, σχολίασε ο αδελφός της.

Οδυσσέας Σταμούλης: «Δεν είμαι κάθαρμα» απαντά στις κατηγορίες για την συμπεριφορά του απέναντι στην Κάτια Νικολαΐδου

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Νικολαΐδης κάνοντας παρέμβαση στον ΑΝΤ1 υπογράμμισε ότι η αδελφή του είχε πει ότι ο  Οδυσσέας Σταμούλης δεν ήταν δίπλα της όταν ξεκίνησε η περιπέτεια με τον καρκίνο.

«Με έχουν ενημερώσει ότι έχει γίνει μια ανάρτηση από τον Οδυσσέα. Δεν έχω βγει για να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί του, δεν θα το ήθελε και η αδελφή μου. Κάπου λέει ότι δεν θα εγκατέλειπε ποτέ, αν το λέω σωστά γιατί δεν το έχω διαβάσει, με έχουν ενημερώσει, ότι δεν θα εγκατέλειπε ποτέ έναν άνθρωπο και πόσο μάλλον έναν άνθρωπο άρρωστο», αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Νικολαϊδης.

Τάσος Χαλκιάς: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τον πρώτο καρκίνο που πέρασε η αδελφή μου, το 2001, σε όλες τις χημειοθεραπείες ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν δίπλα της ήμουν εγώ. Χωρίς να θέλω να πω με αυτό ότι ο Οδυσσέας ήταν απών. Στις χημειοθεραπείες όμως ήμουν εγώ δίπλα της. Όπως καταλαβαίνετε, είμαι και ο μοναδικός που μπορεί να ξέρει όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει μεταξύ τους, τις οποίες και δεν θα πω, γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος που βγήκα».

«Η αδελφή μου είχε πει δημόσια ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης δεν ήταν κοντά της. Είναι η αλήθεια αυτή. Και η τηλεόραση καλό είναι να λέει τις αλήθειες. Μετά την πρώτη ταλαιπωρία της αδερφής μου με τον καρκίνο, ο Οδυσσέας μαζί με την Κάτια βρέθηκαν σε ένα σίριαλ του ΑΝΤ1, μετά τον χωρισμό. Πιστεύετε ότι αν η Κάτια είχε κάποιο πρόβλημα με τον άνθρωπο Οδυσσέα Σταμούλη, θα δεχόταν να παίξει δίπλα του;», ανέφερε ακόμη ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου στις δηλώσεις του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ