Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: «Δεν είχε κλείσει το κεφάλαιο μεταξύ τους», λέει ο Νίκος Γεωργιάδης

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες η σχέση της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, καθώς ο επιχειρηματίας είχε ζήσει έναν έντονο έρωτα με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, για όσα έχουν συμβεί.

«Η σχέση της Κατερίνας και του Φίλιππου, είναι μία σχέση με πάρα πολλά κεφάλαια. Αυτό που έγινε θεωρώ ότι είναι αρκετά σοβαρό για εκείνη και θεωρώ ότι την έχει πληγώσει βαθιά. Αν πρόσεξες, δεν αντέδρασε. Έχει κάνει καλό στην Κατερίνα αυτό που έγινε, έτσι νομίζω εγώ, έτσι αισθάνομαι και την ακούω και καλύτερα αυτές τις ημέρες», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχε κλείσει το κεφάλαιο μεταξύ της Κατερίνας και του Φίλιππου. Όταν είχε κάνει μία ανάρτηση από το εστιατόριο του Φίλιππου, ένα post που σίγουρα δεν έγινε τυχαία. Μία φωτογραφία που φαντάζομαι ότι την είχε τραβήξει ο ίδιος ο Φίλιππος, γιατί μαζί ήταν, μαζί έτρωγαν.

Για να γίνει λοιπόν αυτό, γιατί δεν ήταν η μόνη φορά που είχαν συναντηθεί, από την στιγμή που έγινε αυτή η ανάρτηση, εγώ κατάλαβα ότι πια αυτή η επανασύνδεση, που δεν είναι η πρώτη προσπάθεια επανασύνδεσης ανάμεσά τους, πήγαινε καλά».

«Η Κατερίνα με την Δανάη έκαναν παρέα»

Σχετικά με την Δανάη Μπάρκα είπε: «Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω καμία Δανάη, ούτε ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν πιστεύω ότι η Δανάη Μπάρκα είναι σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, οφείλεις όμως να προσέχεις αν δεν θες να βγει κάτι. Δεν αρέσει πιστεύω ούτε στη Δανάη αυτό που έχει γίνει. Ούτε αξίζει στη Δανάη να τρώει τόσο μεγάλο μίσος στα social media».

«Η Κατερίνα με την Δανάη έκαναν παρέα, δεν ήταν αυτό που λέμε φίλες-φίλες, δεν ήταν ποτέ κολλητές. Η Κατερίνα είχε συστήσει τον Φίλιππο στη Δανάη.

Η Κατερίνα ξέρω ότι έχει μιλήσει με τον Φίλιππο και όχι μία φορά, περισσότερες. Υπάρχει μία επικοινωνία, δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις», σημείωσε.

Επίσης, ο Νίκος Γεωργιάδης εξήγησε ότι: «Το βράδυ της Κυριακής ο Φίλιππος ήρθε σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι που ήταν ήδη η Κατερίνα. Πηγαίνει σχεδόν κάθε Κυριακή εκεί, θεωρώ ότι ήξερε ότι θα είναι η Κατερίνα εκεί. Εκείνη όμως δεν θέλησε να μιλήσει μπροστά σε κόσμο και προτίμησε να αποχωρήσει».

«Είναι κάποιες σχέσεις που είναι ιδιαίτερες, αυτή η σχέση είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Αν με ρωτάς, που δεν μου πέφτει και λόγος, εγώ θα ήθελα την Κατερίνα να προχωρήσει στη ζωή της», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ