Netflix: 5 σειρές για να δείτε το Σαββατοκύριακο

Το πολυαναμενόμενο διήμερο της εβδομάδας που έχει ταυτιστεί με την ξεκούραση και την χαλάρωση έφτασε. Δεν υπάρχει καλύτερο “happy ending” για μία δύσκολη εβδομάδα από τον καναπέ, το Netflix και μία καλή σειρά να προβάλλεται στην οθόνη σας και να σας κρατά συντροφιά.

Η ταινιοθήκη της δημοφιλούς πλατφόρμας είναι ανανεωμένη και έτοιμη να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Για να μην σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο του Σαββατοκύριακου στην αναζήτηση της κατάλληλης για εσάς σειράς, συγκεντρώσαμε 5 τηλεοπτικά διαμάντια που θα σας κάνουν να πατήσετε το play χωρίς δεύτερη σκέψη.

Netflix: 5 σειρές για να δείτε το Σαββατοκύριακο

    • Entrevias / Σκληροί δρόμοι
    • Ο Βάλτος
    • Κυρίαρχα αρσενικά
    • Αίμα και νερό
    • Resident Alien

Entrevias / Σκληροί δρόμοι

Όταν η έφηβη εγγονή του πέφτει θύμα των εμπόρων ναρκωτικών που διεισδύουν στη γειτονιά του, ένας αγανακτισμένος βετεράνος πολέμου παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

O Bάλτος

Η πλημμύρα του αιώνα ξεθάβει κι άλλο ένα πτώμα στο δάσος Γκρόντι, το οποίο συνοδεύουν διαφθορά, απάτες από το ’90 και καλά κρυμμένα μυστικά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κυρίαρχα Αρσενικά

Οι φίλοι Πέδρο, Λουίς, Ραούλ και Σάντι νιώθουν αμήχανα στον κόσμο των χειραφετημένων γυναικών και προσπαθούν να προσαρμοστούν, ο καθένας με τον δικό του ασυνάρτητο τρόπο.

Αίμα και νερό

Όταν μια έφηβη από το Κέιπ Τάουν γνωρίζει μια κολυμβήτρια-αστέρι ενός ιδιωτικού σχολείου, βάζει σκοπό να αποδείξει ότι είναι η αδερφή της που την απήγαγαν όταν γεννήθηκε.

Resident Alien

Ένας γιατρός σε μια μικρή πόλη κρύβει ότι είναι εξωγήινος — και την αποστολή του — ενώ αναζητά το χαμένο του διαστημόπλοιο και προσπαθεί να αφομοιωθεί με τους ανθρώπους.

Πηγή: FOXreport.gr

Οι χάκερ μπορούν να κλέψουν τον λογαριασμό σας στο Facebook με ένα απλό τέχνασμα – Πώς να προστατευτείτε;

Έξαλλοι οι fans του Palworld με το Xbox – Το κατηγορούν ότι κατέστρεψε το παιχνίδι

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ