Κατερίνα Καινούργιου: Είναι τόσο χυδαίο που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις

Με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τη Super Κική, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της σήμερα (1/3) μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο σχολιάζονται οι προσωπικές ζωές των αναγνωρίσιμων προσώπων.

Στην αρχή, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha ανέφερε: «Δυστυχώς, ζούμε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας, για να σχολιάσεις τον άλλο επαγγελματικά έχεις δικαίωμα να πεις ό,τι θες…

Αλλά βγαίνει ο καθένας και σχολιάζει την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχα. Είναι τόσο χυδαίο αυτό και επικίνδυνο που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις ή να μην ασχολείσαι καθόλου».

«Δεν ξέρεις αν το αντέχει κάθε οργανισμός»

«Αλλά πραγματικά, για εμάς, και βάζω όλους μας που εκτιθέμεθα, όλο αυτό το πράγμα για να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος, είναι… Φτάνεις σε σημείο να λες «Θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου!».

Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δε ξέρεις αν το αντέχει κάθε οργανισμός, ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη ευαισθησία.

Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα και πάρα πολλούς άλλους που αυτή την περίοδο βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο!», πρόσθεσε.

Ακόμα η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι: «Αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει πολλούς, προσωπικά και επιλογές δε νομίζω, αν το έχω κάνει, είμαι απαράδεκτη επιεικώς!

Αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όλοι όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ