Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απόδραση στο Μπάνσκο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ταξίδεψαν στη γειτονική Βουλγαρία για να χαλαρώσουν και να περάσουν τις ημέρες των εορτών.

Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Ταξίδεψαν στον Καναδά και έχασαν ξανά τις βαλίτσες τους

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – REALLIFE

Η ζωή τους είναι μια περιπέτεια στον κόσμο. Ο έρωτάς τους κάθε ημέρα δυναμώνει και… ταξιδεύει γεμίζοντας από εμπειρίες. Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να οργανώνουν ταξίδια ανά την υφήλιο.

Ο Τσιμιτσέλης για την συνεργασία του με την Λασκαράκη και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με την Γερονικολού

Τις ημέρες των εορτών το ερωτευμένο ζευγάρι των ηθοποιών ταξίδεψε με σκοπό να χαλαρώσει, αλλά και να εξερευνήσει το όμορφο Μπάνσκο. Τα υπέροχα δάση, η επαφή με τη φύση και η δι αφορετική ομορφιά κυριολεκτικά τους ενθουσίασαν.

Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός τους και δεν είδαν πολλά χιόνια, όπως περίμεναν, πήραν το λιφτ και απόλαυσαν το τοπίο από ψηλά. Η διαμονή σε ένα από τα πολυτελή θέρετρα της περιοχής τούς προσέφερε χαλάρωση. Φαγητό, ξεκούραση και βόλτες ολοκλήρωσαν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που επιθυμούσαν. Τα ταξίδια για τους δύο ηθοποιούς είναι πάντα προτεραιότητα. Έχουν θέσει ως σκοπό της ζωής τους να γνωρίσουν τον κόσμο μαζί. Σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να επισκέπτονται άλλοτε πιο εξωτικούς και άλλες φορές πιο αστικούς προορισμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ζουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και αρκετά χρόνια. Το σπίτι τους είναι ο χώρος που ηρεμούν και χαλαρώνουν. Περνούν πολύ χρόνο μαζί και μοιράζονται σχεδόν τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια συμπρωταγωνιστούν σε κινηματογραφικές αλλά και σε τηλεοπτικές παραγωγές. Η από κοινού συμμετοχή τους τόσο στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» όσο και στη σειρά της ΕΡΤ «Πεθαίνω για σένα» ήταν κάτι που απόλαυσαν και τους έκανε να νιώσουν ιδιαίτερα δημιουργικοί. Παράλληλα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνεχίζει την παρουσίαση της εκπομπής «Fishy» στο Μega. Και ενώ αρκετοί αναρωτιούνται εάν η Κατερίνα και ο Γιάννης σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, οι ίδιοι χαμογελούν και αδιαφορούν γι’ αυτή την πρόκληση, αφού δηλώνουν με ένα στόμα ότι είναι πολύ αγαπημένοι και απολαμβάνουν μια ουσιαστική σχέση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ