Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Ταξίδεψαν στον Καναδά και έχασαν ξανά τις βαλίτσες τους

Τις βαλίτσες τους για δεύτερη φορά έχασαν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όπως έκανε γνωστό η ίδια η ηθοποιός με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυό τους ταξίδεψαν στο Τορόντο του Καναδά και όπως ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού στην δημοσίευσή της οι βαλίτσες τους χάθηκαν στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να φορέσει μια μπλούζα που της χάρισε ένας ομογενής φίλος για να την καλωσορίσει.

Μάλιστα, η Κατερίνα Γερονικολού ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται να φοράει τo συγκεκριμένο t-shirt που είναι του Ολυμπιακού.

“Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός. Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη. Και το χαμόγελο δε σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι”, έγραψε η Κατερίνα Γερονικολου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στο απρόοπτο που τους συνέβη με δική του ανάρτηση στο social media, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία της αγαπημένης του, στην οποία ποζάρει φορώντας την μπλούζα του Ολυμπιακού.

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η περιπέτεια που βίωσαν στην Ινδονησία

Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Τον προηγούμενο μήνα η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε στα social media πως με το που έφτασαν στην Ινδονησία, έχασαν τις βαλίτσες τους, με όλα τους τα πράγματα. 

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανάρτησε στο προφίλ της μια φωτογραφία της με τον σκύλο της, ενώ στη λεζάντα του ποστ της έγραψε μεταξύ άλλων για την απώλεια των αποσκευών τους, στις εκτός Ελλάδος διακοπές τους.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το “μάθημα” είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», αποκάλυψε η Κατερίνα Γερονικολού για τα όσα αντιμετώπισαν τη φετινή χρονιά.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ