Σοφία Χατζηπαντελή: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη από διαγωνιζόμενη στο GNTM

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του φετινού GNTM. Η κριτής, η οποία αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας, με τις αντιδράσεις και τα σχόλια της έχει καταφέρει σε κάθε επεισόδιο να γίνεται viral.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η κριτική της στα επίδοξα μοντέλα έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής, όσο και στα social media. Σήμερα με μία ανάρτηση της  παραδέχθηκε πως δεν ήταν σωστό που έκρινε τόσο αυστηρά την 24χρονη Άντζελα, την οποία είχε ξεχωρίσει η Βίκυ Καγιά στις οντισιόν του GNTM 5.

Δημοσιεύοντας ένα Story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακαλεί την άποψή της και δικαιώνει όσους την επέκριναν:

«Νομίζω ότι είχατε δίκιο σχετικά με αυτήν την κοπέλα. Για να είμαι ειλικρινής, μόλις είδα το επεισόδιο και τώρα καταλαβαίνω τι θέλατε να πείτε. Η ενέργειά της ήταν τόσο φρέσκια. Μπορεί να είχα μία άσχημη μέρα, lol, συγγνώμη! Τι θετικό, γλυκό κορίτσι!», έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή, κάνοντας mention την Βίκυ Καγιά στο μήνυμά της.

GNTM

Η guest κριτής του ριάλιτι μόδας ζήτησε επίσης σε όποιον γνωρίζει την Άντζελα, να της στείλει τον λογαριασμό της στο Instagram. Η 24χρονη Άντζελα, που σπουδάζει λογιστική, συμμετείχε φέτος για δεύτερη φορά στο GNTM, καθώς είχε διαγωνιστεί ξανά πέρυσι, αλλά αποχώρησε εξαιτίας ενός τραυματισμού στη μέση.Όλοι οι κριτές ενθουσιάστηκαν μαζί της, εκτός από τη Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ η Βίκυ Καγιά της είπε μάλιστα «είσαι μέχρι στιγμής το αγαπημένο μου κορίτσι».

«Εγώ πιστεύω ότι είσαι όμορφη, έχεις όλο το πακέτο. Αλλά είσαι μοντέλο του παρελθόντος. ‘Όχι του παρόντος ή του μέλλοντος. Οπότε είναι όχι για εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή, που απέρριψε την Άντζελα, η οποία πέρασε πέρασε με τρία «ναι» στην επόμενη φάση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ