Σούπερ ντόμινο: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κριτής στο «My style rocks» – Η ανατροπή με την Ζενεβιέβ

Ανατροπή στο παρά πέντε για το «My style rocks» του ΣΚΑΪ, στο οποίο εντάσσεται τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το «όχι» της Ζενεβιέβ Μαζαρί. Ενα τηλεφώνημα του Star στάθηκε ικανό να φέρει τα πάνω κάτω, αλλά και να ξεκινήσει ένα σούπερ ντόμινο αλλαγών, που, όπως φαίνεται, θα έχει και συνέχεια…

My Style Rocks: Με πρόσωπα που έχουν… ένσημα «GNTM» προχωρά ο ΣΚΑΪ

Ενώ βρισκόταν στην τελική ευθεία των συζητήσεων με τον ΣΚΑΪ, η Ζ. Μαζαρί επικοινώνησε με υψηλόβαθμο πρόσωπο του Star και της δόθηκε μια εναλλακτική. Να αρνηθεί τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, αλλά τη νέα σεζόν να έχει σημαίνουσα θέση στο πρόγραμμα του Star. Η αντιπρόταση που έκανε το Star στη Ζ. Μαζαρί, αν τελικά υλοποιηθεί, θα οδηγήσει σε μια σημαντική αλλαγή φρουράς για το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το Star πρότεινε αρχικά στη γνωστή creative director να επιστρέψει στο «GNTM», εφόσον υπάρξει νέος κύκλος, αλλά και κάτι ακόμα. Αν τελικά η Βίκυ Καγιά αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, η Ζ. Μαζαρί θα είναι η διάδοχός της και για το «Shopping star». Υπενθυμίζεται ότι η Β. Καγιά έχει δηλώσει δημόσια ότι επιθυμεί να ξεκουραστεί την επόμενη σεζόν, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να απόσχει τηλεοπτικά και ως εκ τούτου να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με το Star.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οπότε θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το πρόγραμμα της νέας σεζόν στο Star, αλλά και για το αν θα υπάρξει μέλλον στη συνεργασία του σταθμού με τη Β. Καγιά. Σε κάθε περίπτωση, η Ζ. Μαζαρί έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το Star, που επιθυμεί να την αξιοποιήσει, αν όχι στα ήδη γνωστά προγράμματα μόδας, σε καινούργια projects που εξετάζουν για την προσεχή σεζόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ