Καλογρίδη: Όλες μου οι σχέσεις ήταν με ανθρώπους που δεν ήθελα να ξέρω – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Παράλληλα, έκανε γνωστό κι ένα αστείο περιστατικό που έζησε κατά την επιστροφή τους από τις Μαλδίβες.

«Δεν έφταιγα εγώ για την έκθεση. Εσείς μουρλαθήκατε όλοι, δεν ξέρω τι πάθατε. Εσείς θα μου πείτε», είπε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους.

«Εγώ τι έκανα; Συνάντησα έναν άνθρωπο, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, είναι απλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή, βγήκαμε, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε», δήλωσε με ένα χαμόγελο γεμάτο νόημα και συμπλήρωσε για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Είναι ένας άνθρωπος με πνεύμα».

Στη συνέχεια είπε ότι θεωρεί πως όλος αυτός ο πανικός που επικράτησε, προκλήθηκε από το ότι δεν έδωσε ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Όταν ρωτήθηκε για το πιο αστείο περιστατικό που της συνέβη, σε όλη αυτή την περίοδο της υπερέκθεσης και του κυνηγητού από τους παπαράτσι, η Νατάσα Καλογρίδη θυμήθηκε ένα συμβάν στις Μαλδίβες.

«Ήμασταν στις Μαλδίβες. Έξω γινόταν χαμός. Σε κάποια στιγμή, ενεπλάκη ένας άνθρωπος της ασφάλειας του αεροδρομίου. Μου είπαν “εσύ θα φύγεις από εκεί” κι εγώ δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Όλα αυτά έγιναν για να μην μας έχουν μαζί σε φωτογραφία στο αεροδρόμιο. Γιατί; Δεν ξέρω», είπε αρχικά.

«Εγώ δεν είχα πρόβλημα να βγω φωτογραφία, αφού ήδη είχαν βγει τόσα πράγματα. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ενεπλάκη αυτός ο άνθρωπος, για να μπορέσει να να το οργανώσει και να μην υπάρχει κοινή μας φωτογραφία. Υπήρχαν ήδη φωτογραφίες, υπήρχε υλικό», δήλωσε η Νατάσα Καλογρίδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ