Καίτη Γαρμπή: Τι είπε για τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη

Στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έκανε δηλώσεις η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και για μία ενδεχόμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη.

«Στον Διονύση για τα γενέθλιά του, του έκανα δώρο την αγάπη μου και πράγματα που δεν λέγονται» είπε αρχικά για τα γενέθλια που είχε πρόσφατα ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς.

Για την κριτική επιτροπή του Fame Story, το οποίο επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, τόνισε: «Αγαπώ όλη την επιτροπή του Fame Story, είναι καταπληκτικοί, αγαπάνε τα παιδιά, φαίνεται και οι συμβουλές τους θεωρώ ότι είναι εντός θέματος. Πιστεύω ότι θα πάει και αυτό καλά».

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Μαθαίνω από φίλους για την υγεία του, προσευχόμαστε όλοι, τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε, ανησυχούμε πολύ, ελπίζω να ξεπεράσει ό,τι κακό συμβαίνει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου» ανέφερε, μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά, που δίνει μία σοβαρή μάχη με την υγεία του.

«Μακάρι να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης, λείπει, είναι πολύ μεγάλος τραγουδιστής και λείπει» υπογράμμισε για μία ενδεχόμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος απέχει εδώ και αρκετά χρόνια από το φως της δημοσιότητας.

Τέλος σχολίασε την δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος σε δήλωσή του είπε πως θέλει να αποκτήσει με τον σύζυγό του Τάιλερ δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας, λέγοντας ότι: «Ό,τι νιώθει ο καθένας, κάνει. Πως θα πάρω θέση σε κάτι που θέλει η καρδιά του, που θέλει η ψυχή του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ