Καίτη Γαρμπή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Διονύση Σχοινά

Γενέθλια έχει σήμερα ο Διονύσης Σχοινάς. Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 6 Οκτωβρίου του 1969. Ο Διονύσης Σχοινάς είναι παντρεμένος πάνω από 20 χρόνια με την Καίτη Γαρμπή και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και συχνά εκφράζουν τον έρωτά που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Σήμερα με αφορμή τα γενέθλια του Διονύση Σχοινά, η Καίτη Γαρμπή έκανε ένα πολύ τρυφερό post στο προφίλ της στο instagram.

Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία του Διονύση Σχοινά και έγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα έχει γενέθλια το πιο γλυκό, το πιο όμορφο, το πιο φωτεινό, το πιο σέξι, το πιο αληθινό, το πιο ευγενικό, το πιο γενναιόδωρο, το πιο δυνατό, το πιο καλόκαρδο πλάσμα που γνώρισα μέχρι τώρα στη ζωή μου! Έχω την τύχη να τον γνωρίζω 30 χρόνια και την τιμή τα 26 από αυτά να είμαστε σύντροφοι! Διονύση μου προσεύχομαι καθημερινά να σε έχει ο Θεός καλά, να είσαι υγιής πνευματικά, σωματικά και ψυχικά και να έχεις άφθονα στη ζωή σου όλα τα καλά του Θεού! Να τα εκατοστήσεις μωρό μου!!!».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για τον Διονύση Σχοινά είχε αναφέρει: «Είναι μια εξέλιξη του έρωτα αυτό που ζω με τον Διονύση. Μιλάμε για μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Διονύση. Δηλαδή λέω όταν… καλύτερα να συμβεί και να είμαστε και οι δυο μαζί. Όταν, όποτε… Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα είναι αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου. Πιστεύω το ίδιο νιώθει και αυτός. Υπάρχει αγάπη και όλα τα πράγματα τα ωραία που κρατάνε τους ανθρώπους μαζί. Και είναι και ένα παιδί που δεν μπορείς να μην τον αγαπάς. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη ούτε να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει. Εγώ θέλω να τον έχω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ