Καίτη Γαρμπή: Φωτογραφίζει τον Διονύση Σχοινά – «Πού κοιτάς όμορφε;»

Η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά μετρούν περίπου 27 χρόνια παντρεμένοι και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί. Τώρα σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο instagram, έχοντας 280 χιλιάδες ακολούθους. Μάλιστα η ίδια ανεβάζει αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά της. Σήμερα η Καίτη Γαρμπή κοινοποίησε μία φωτογραφία του Διονύση Σχοινά, κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Στην λεζάντα έγραψε: «Πού κοιτάς όμορφε;».

Αμέσως οι ακόλουθοί της γέμισαν την φωτογραφία με like και σχόλια. Η Καίτη Γαρμπή αγαπά και θαυμάζει βαθιά τον Διονύση Σχοινά και δεν διστάζει τα συναισθήματά της να τα εκφράζει και δημόσια.

Σε συνέντευξή της στην Ναταλία Γερμανού και στο “Καλύτερα Δε Γίνεται”, είχε πει για τον σύζυγό της χαρακτηριστικά: «Είναι μια εξέλιξη του έρωτα αυτό που ζω με τον Διονύση. Μιλάμε για μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Διονύση. Δηλαδή λέω όταν… καλύτερα να συμβεί και να είμαστε και οι δυο μαζί. Όταν, όποτε… Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα είναι αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου. Πιστεύω το ίδιο νιώθει και αυτός. Υπάρχει αγάπη και όλα τα πράγματα τα ωραία που κρατάνε τους ανθρώπους μαζί. Και είναι και ένα παιδί που δεν μπορείς να μην τον αγαπάς. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη ούτε να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει. Εγώ θέλω να τον έχω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ