Νότης Σφακιανάκης: «Ίσως είναι λίγο απογοητευμένος» – Τι αποκαλύπτει στενός φίλος και συνεργάτης του

Στον Νότη Σφακιανάκη και την επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Γιαννούλης, ντράμερ και στενός φίλος του γνωστού τραγουδιστή.

Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», ο Παναγιώτης Σταμούλης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι ο Νότης Σφακιανάκης ίσως είναι λίγο απογοητευμένος και διατύπωσε την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην μουσική.

Αρχικά, ο ντράμερ μίλησε για την συνεργασία του με τον Στράτο Διονυσίου. «Ο Στράτος με υποδέχθηκε σαν να είμαι πολλά χρόνια φίλος… Ο Στράτος πριν από τον θάνατό του μου ζήτησε να πάρουμε στο μαγαζί τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά δεν πρόλαβαν να συνεργαστούν. Το καρμικό της υπόθεσης είναι ότι ο Νότης έκανε την καριέρα όταν κάποια στιγμή ένας φίλος συνθέτης φέρνει ένα μουσικό κομμάτι και του λέω να το δώσει στον Νότη Σφακιανάκη. Το κομμάτι αυτό ήταν ”Φίλε έφυγε ο Στράτος”», τόνισε.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη δήλωσε ότι δημιούργησαν μία επαγγελματική σχέση μέσα από την φιλία τους. Σχετικά με την αποχή του τραγουδιστή, σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι μία αποστασιοποίηση για τους δικούς του λόγους. Ίσως είναι λίγο απογοητευμένος από το γεγονός ότι έχει ερμηνεύσει μουσικά κομμάτια που θα ήθελε να τα αντιληφθεί περισσότερο ο κόσμος».

«Υπάρχει μία παραφιλολογία απ’ όλους χωρίς να έχει μιλήσει ο Νότης, αυτό δεν κάνει καλό. Μία χαρά είναι η υγεία του Νότη, όταν δεν είναι κάτι σωματικό ”μιλάει” η ψυχή. Δεν έχει δηλώσει τίποτα, ούτε ότι σταμάτησε. Απλά είναι σπίτι του και δεν κάνει μουσικά δρώμενα αυτή την στιγμή», διευκρίνισε ο Παναγιώτης Γιαννούλης.

Αποκάλυψε, δε, ότι πολλοί επιχειρηματίες έχουν προσπαθήσει να προσεγγίσουν τον ερμηνευτή, ώστε να επιστρέψει στη σκηνή. «Το αν το έχουν βρει, αυτό το ξέρει ο κάθε επιχειρηματίας», είπε. «Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα του κάνει το ”κλικ” και θα επιστρέψει», κατέληξε ο Παναγιώτης Γιαννούλης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ