Jane Fonda: Ανησυχία για την 85χρονη σταρ – Την κατέβασαν με θερμοπληξία από τη σκηνή μετά την ομιλία της

Η Jane Fonda χρειάστηκε βοήθεια για να κατέβει από τη σκηνή αφού απηύθυνε ομιλία προς απεργούς δημιουργούς του Χόλιγουντ.

Η 85χρονη θρυλική σταρ φαίνεται πως έπαθε θερμοπληξία όση ώρα ήταν στη σκηνή, καθώς οι θερμοκρασίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Καθώς η Jane Fonda μιλούσε στο πλήθος, οι εργαζόμενοι στα Starbucks στάθηκαν αλληλέγγυοι στα απεργούντα μέλη της SAG-AFTRA και της WGA έξω από τα στούντιο του Netflix στο Λος Άντζελες την Παρασκευή.

Η Fonda υποστήριξε τους απεργούς συμμετέχοντας στην πορεία, ενώ φορούσε ένα μπλουζάκι “SAG AFTRA STRONG” και ένα καπέλο για να προστατευτεί από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες το απόγευμα της Παρασκευής.

Απευθυνόμενη στο κοινό, η Fonda υπερασπίστηκε τους εργαζομένους, εκφράζοντας το αίτημά τους για δίκαιη εργασία με μισθό που να εξασφαλίζει τα προς το ζην. “Αυτοί οι εργαζόμενοι δεν ζητούν τόσα πολλά, θέλω να πω, ελάτε τώρα. Ζητούν απλώς ένα ασφαλές, σίγουρο και αξιοσέβαστο εργατικό δυναμικό, με μισθό που να εξασφαλίζει τα προς το ζην. Και το δικαίωμα να οργανώνονται χωρίς φόβο, εκφοβισμό και εξαναγκασμό”” είπε ενώ το πλήθος ζητωκραύγαζε.

Κάποια στιγμή, τη βοήθησαν να κατέβει από τη σκηνή και ξεκουράστηκε σε μια καρέκλα με το κεφάλι κάτω, ενώ οι γύρω της φάνηκε να τη φροντίζουν.

Την Παρασκευή, ο καιρός στο Λος Άντζελες έφτασε τους 33 βαθμούς Κελσίου, δημιουργώντας δύσκολες συνθήκες κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ