Jada Pinkett Smith: Η συνέντευξη «βόμβα» – Η απάντηση σε όλες τις φήμες και το περιβόητο χαστούκι στα Όσκαρ

Η Jada Pinkett Smith σε μια συνέντευξη – “βόμβα”, που προβλήθηκε την Παρασκευή στην εκπομπή στο NBC News με την Hoda Kotb. Η 52χρονη ηθοποιός του «Girls Trip» μίλησε για όλα, καθώς κάνει προώθηση για τα απομνημονεύματά της «Worthy», που κυκλοφορούν στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 17 Οκτωβρίου.

Σε αποσπάσματα της συνέντευξης, η Pinkett Smith αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της Will Smith, 55 ετών, ήταν χωρισμένοι τα τελευταία επτά χρόνια – ακόμα και όταν είπε στον Κρις Ροκ να κρατήσει έξω από το στόμα του «το όνομα της συζύγου του», χαστουκίζοντάς τον στα Όσκαρ του 2022.

«Πρώτα από όλα, ήμουν πραγματικά σοκαρισμένη, γιατί προσέξτε, δεν είμαι εκεί. Δεν έχουμε αποκαλέσει ο ένας τον άλλο σύζυγο για πολύ καιρό», περιέγραψε η 52χρονη.

Η Pinkett Smith πρόσθεσε ότι ήταν πολύ μπερδεμένη εκείνη τη στιγμή, λέγοντας: «Ανησυχούσα πραγματικά για τον Will γιατί δεν ήξερα τι συμβαίνει».

Το ζευγάρι  παντρεύτηκε το 1997 και έχει δύο παιδιά, τους Jaden, 25 ετών, και Willow, 22 ετών. Ο Γουίλ απέκτησε τον γιο του Trey, 30 ετων, με την πρώην σύζυγό του Sheree Zampino.)

Παρά το γεγονός ότι ζουν χωριστά για σχεδόν μια δεκαετία, η Pinkett Smith ισχυρίζεται ότι αυτή και ο ηθοποιός δεν θα χωρίσουν σύντομα. Αλλά η συνέντευξη αποκάλυψε ακόμη περισσότερες βόμβες.

Η Jada Pinkett Smith για τις άγριες φήμες γύρω από τον γάμο με τον Will Smith

Ο γάμος της Jada Pinkett και του Will Smith έχει γίνει αντικείμενο πολλών φημών, συμπεριλαμβανομένου του αν είναι σε ανοιχτό γάμο, είναι swingers ή ένας από αυτούς είναι ομοφυλόφιλος.

Αλλά όταν η Kotb ρώτησε ευθέως τη Jada εάν κάτι από αυτά ήταν αλήθεια, εκείνη το αρνήθηκε.

«Θα έλεγα ότι τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια», απάντησε ο Pinkett Smith. «Σίγουρα μπορώ να καταλάβω γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια».

Γιατί η Jada Pinkett και ο Will Smith δεν θα χωρίσουν σύντομα

Ο λόγος για τον οποίο το ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν θα χωρίσει νομικά είναι απλός: Δεν το θέλουν.

«Δεν θέλουμε γιατί αγαπάμε την οικογένειά μας και αγαπάμε ο ένας τον άλλον» ισχυρίστηκε η Pinkett Smith.

«Ξέρετε, είναι περισσότερο μια συνεργασία ζωής. Τώρα σε 10 χρόνια από τώρα; Ποιος ξέρει», γέλασε, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στη «βαθιά θεραπεία» αντί να ενημερώνει ο ένας τον άλλον εάν έχει άλλες σχέσεις.

Η Jada Pinkett Smith δεν είδε τον Will Smith να χαστουκίζει τον Chris Rock στα Όσκαρ του 2022

Όλος ο κόσμος παρακολουθώντας την τηλεοπτική μετάδοση των Όσκαρ του 2022 παρακολούθησε τον Will Smith να χαστουκίζει τον Chris Rock στο πρόσωπο.

Αλλά η Jada Pinkett Smith ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε να δει τον Will να έρχεται σε επαφή με τον Chris από εκεί που καθόταν.

Μόλις στο διαφημιστικό διάλειμμα βγήκε ο δημοσιογράφος και είπε στο δίδυμο ότι ο Chris δεν ήθελε να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του σταρ του “King Richard”. Τότε ήταν που η Jada συνειδητοποίησε ότι τον είχε χτυπήσει πραγματικά.

Η Jada ισχυρίστηκε ότι ούτε αυτή ούτε ο Will έχουν μιλήσει με τον Rock μετά το χαστούκι.

Η Γουίλ Σμιθ γνώριζε «απολύτως» την σχέση της με τον Όγκουστ Αλσίνα

Η Pinkett Smith είπε στην Kotb ότι ο Will Smith ζήτησε να είναι στη σειρά της “Red Table Talk” τον Ιούλιο του 2020 για να μιλήσει για τη σχέση της με τον ράπερ August Alsina, 31 ετών.

Πάνω από 12 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το επεισόδιο και πολλοί θαυμαστές του Will θεώρησαν ότι η Jada τον ταπείνωσε φέρνοντάς τον. Ωστόσο, η Jada είπε στην Hotb ότι ο Will «απολύτως» γνώριζε για τη σχέση της με τον Alsina πριν από τα δημοσιεύματα.

Η Jada Pinkett Smith έκανε ένα σχέδιο αυτοκτονίας

Η Jada Pinkett Smith βίωσε μια βαθιά, σκοτεινή κατάθλιψη το 2011 στα 40ά της γενέθλια και είχε σκέψεις αυτοκτονίας.

Αποκάλυψε ότι έκανε ένα σχέδιο να οργανώσει ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα υψηλής ταχύτητας κατά μήκος της γραφικής και ορεινής Mulholland Drive του LA.

Το «Worthy» δεν ήταν η πρώτη ιδέα της Jada Pinkett Smith για τον τίτλο του βιβλίου

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής για κάτι», είπε η Pinkett Smith. «Ήθελα να ονομάσω το βιβλίο, στην αρχή, «Loved». Νιώθω ότι αυτό είναι το ταξίδι – όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς να νιώσουμε πιο αξιαγάπητοι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ