Irina Shayk: Κόβει την ανάσα με την αποκαλυπτική εμφάνισή της

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Irina Shayk σε εκδήλωση του Bulgari στο Μανχάταν όπου εμφανίστηκε φορώντας έναν κορσέ σε χρώμα πορτοκαλί μεταλλικό και τόσο στενό που έδειχνε να της κόβει την ανάσα.

Όπως ακριβώς κόβει η ίδια την ανάσα των θαυμαστών της με τον αισθησιασμό της.

 

Ο κορσές ήταν… σχεδόν αποκαλυπτικός έτσι όπως αγκάλιαζε ασφυκτικά τις θηλυκές καμπύλες της. Τον συνδύασε με ένα baggy παντελόνι και πέδιλα σε nude χρώμα.

Η 35χρονη Ρωσίδα καλλονή χαμογέλαγε στον φωτογραφικό φακό καθηλώνοντας με το έντονο βλέμμα της και το σεξαπίλ της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μανχάταν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Πάντως, οι παπαράτσι εντόπισαν στο δάχτυλο της Shayk  ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με διαμάντια και μαύρους λίθους, που εικάζεται ότι είναι του διάσημου ιταλικού οίκου.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του μοντέλου ήταν ο επί χρόνια μάνατζέρ της. Το τελευταίο διάστημα η Irina απασχόλησε τις στήλες των ταμπλόιντ για το σύντομο ειδύλλιό της με τον Kanye West.

Η 35χρονη καλλονή έχει μία κόρη 4 ετών από τη σχέση της με τον Bradley Cooper ενώ επί χρόνια είχε σχέση με τον Cristiano Ronaldo.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ