Ιρίνα Σάικ: Οι αποκαλυπτικές πόζες της που “ανάβουν φωτιές” στο instagram

Τις τελευταίες μέρες η Ιρίνα Σάικ, έχει αφήσει για λίγο τους δρόμους της Νέας Υόρκης, καθώς βρίσκεται στο εξωτικό Τουλούμ του Μεξικό, για ένα υπέροχο project με την εταιρεία Revolve.

Εκεί φυσικά, δεν είναι μόνη, αλλά με τα επίσης supermodel και φίλες της, Candice Swanepoel και Joan Smalls, και φαίνεται πως περνάνε μια χαρά. Ήλιος, θάλασσα και μικροσκοπικά μαγιό συνθέτουν μια υπέροχη εξωτική εικόνα.

Η ίδια, η Σάικ ξεσήκωσε για ακόμη μια φορά τους 15 εκατομμύρια follower της στο instagram, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία με μια σειρά αναρτήσεων, όπου ποζάρει φορώντας μόνο ένα super sexy bikini bottom και ένα ζευγάρι παπούτσια από την νέα της capsule collection, που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τη Βρετανίδα σχεδιάστρια Tamara Mellon.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι φήμες που θέλουν την Ιρίνα Σάικ και τον Κάνιε Γουέστ ζευγάρι οργιάζουν, μετά και το κοινό τους ταξίδι στο Παρίσι. Ο ίδιος βέβαια δηλώνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μετακομίσει στην Νέα Υόρκη, όπου και μένει η 35χρονη καλλονή, αφού τα παιδιά του βρίσκονται στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα, μάλιστα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο δημοφιλής ράπερ κυνηγούσε το supermodel πολύ καιρό πριν γνωρίσει και στη συνέχεια παντρευτεί με την Κιμ Καρντάσιαν.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ