Ιωάννα Τούνη: Το πρώτο κρυφό ραντεβού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η πρόταση… γάμου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η Ιωάννα Τούνη το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η εντυπωσιακή influencer μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για το πρώτο τους ραντεβού, τον άνθρωπο που τους έφερε κοντά, τις δυσκολίες που έχουν περάσει μαζί αλλά και για τις σκέψεις να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η κοινή τους φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσά τους.

“Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος” ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξηγώντας πως και οι δύο είχαν βγει από έναν χωρισμό και ήθελαν να προστατέψουν και τις ζωές των ανθρώπων που ήταν προηγουμένως μαζί.

“Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο… στόκο” δήλωσε η Ιωάννα Τούνη τονίζοντας ότι την έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο καλλιεργημένος, έξυπνος αλλά και καλόψυχος είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. “Έψαχνα το κουσούρι πάρα πολύ καιρό…” πρόσθεσε η ίδια. “Είμαστε αρκετά ώριμοι, αρκετά συνειδητοποιημένοι, έχουμε περάσει καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα. Μακάρι να πάνε όλα καλά” υποστήριξε.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πρώτο ραντεβού στα Καμένα Βούρλα

“Ψάχναμε να βρούμε ένα μέρος ινκόγκνιτο. Λέγαμε ‘πού θα πάμε τώρα να μην μας δει ο Θεός’. Πήγαμε στα Καμένα Βούρλα, έχει εκεί ένα εξοχικό ο Δημήτρης. Ήταν κλειστό όλο τον χειμώνα, σκουπίσαμε πρώτα τις κατσαρίδες” αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα σχέδια γάμου με κινηματογραφική… πρόταση

Το ζευγάρι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός γάμου, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προβληματίζεται για την πρόταση, η οποία πιστεύει ότι μιας και πρόκειται για την Ιωάννα Τούνη, θα πρέπει να είναι κινηματογραφική…

Από την πλευρά της η Ιωάννα Τούνη θεωρεί πως ο αγαπημένος της θα γίνει εξαιρετικός πατέρας.

“Ελάχιστοι άνθρωποι με έχουν στηρίξει όσο ο Δημήτρης, η μαμά μου και δύο φίλοι μου” δήλωσε η Ιωάννα Τούνη, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα της που γνώρισε τον σύντροφό της από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους, τον αποκαλεί “ήρωα”.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.