Ιωάννα Τούνη: Πολύ ωραία δεν περνάμε σήμερα, θες να εκνευριστώ πάλι;

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Ιωάννα Τούνη. Η επιχειρηματίας και influencer κατά την διάρκεια των δηλώσεών της αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και στην διαρροή του προσκλητηρίου της βάπτισης του γιου τους.

«Την παρακολούθησα την πρεμιέρα με το μωρό αγκαλιά, όσο μπόρεσα δηλαδή. Πολύ ωραίο team, πολύ μου άρεσε όλο το project. Εύχομαι καλή επιτυχία» είπε για την πρεμιέρα της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» που συμμετέχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, εξήγησε πως: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά τίποτα σοβαρό, τίποτα επίσημο σίγουρα. Τα ταξίδια μου θα τα πάω εγώ».

Σε ερώτηση για τη διαρροή του προσκλητηρίου της βάπτισης του γιου της, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Πολύ ωραία δεν περνάμε σήμερα, θες να εκνευριστώ πάλι; Δεν υπάρχει λόγος, όλα καλά. Με στενοχωρεί γενικά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη σε κάποιον άνθρωπο και αποδεικνύεται ότι ήταν πεταμένος κόπος».

«Όλα καλά, πολλά λέγονται συνέχεια. Έχουμε προστατευμένη την οικογένειά μας και είμαστε σούπερ» σημείωσε, αναφερόμενη στα όσα ακούστηκαν για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ