Ιωάννα Τούνη: Δεν χρησιμοποιώ σωστά τα social media – Είχε δίκιο η Ναταλία Γερμανού

Στα MadWalk 2021 βρέθηκε η Ιωάννη Τούνη και σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στον σάλο που ακολούθησε έπειτα από ανάρτησή της για αεροπορική εταιρεία.

“Υπάρχουν φορές που ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Κάνω το εξής λάθος… Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα όταν είχα 5.000 ακολούθους και όπως μιλάω στην παρέα μου” ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

“Αυτό που έχω καταλάβει και ισχύει όντως είναι πως όταν είσαι στην τηλεόραση και εκτίθεσαι σε πολύ κόσμο πρέπει να έχεις ένα προσωπείο εντελώς ψεύτικο και σίγουρα να μην συζητάς όπως όταν είσαι στην παρέα σου. Οπότε είμαι φάουλ, είμαι λάθος. Είμαι υπέρ του δέοντος αυθόρμητη και το πληρώνω” πρόσθεσε η γνωστή influencer δικαιώνοντας μάλιστα τη Ναταλία Γερμανού.

“Όλα έχουν ένα τίμημα και το πληρώνω. Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πολύ ορθά και η άποψη της ήταν τοποθετημένη σωστά. Όντως χειρίζομαι λάθος τα social media από την άποψη ότι έχω στο μυαλό μου ότι είμαι η Ιωάννα και είναι όλα κουλ» τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ