Σασμός: Πρωταγωνιστής της σειράς έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του βιώνει από το μεσημέρι της Τρίτης ο ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη δημοφιλή “Σασμός” του Alpha.

Ο Σπύρος Σαραφιανός έγινε πατέρας για πρώτη φορά και θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Facebook

«Ο άγγελος στη ζωή μας ήρθε σήμερα το μεσημέρι… Ο γιος μας… Καρδούλα μου τυχερή και ηλιοφώτιστη να είναι η ζωή σου..!» έγραψε ο Σπύρος Σαραφιανός στον προσωπικό του λογαριασμό, καλωσορίζοντας στη ζωή τον γιο του.

Ο Σπύρος Σαραφιανός είχε μιλήσει για το παιδί που περίμεναν πριν από ένα περίπου μήνα στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

«Έπεσε αυτό το επεισόδιο στον Σασμό με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, που περιμένω το εγγονάκι μου, με την περίοδο που περιμένω το δικό μου παιδί. Τον Δεκέμβρη περιμένω το δικό μου παιδί. Για μένα είναι μεγάλη συγκίνηση, γιατί από τις 8 Δεκέμβρη θα αποκτήσουμε το παιδί μας. Οπότε όλη αυτή η εικόνα ήρθε στο μυαλό μου και με συγκίνησε. Είναι το πρώτο μας παιδάκι» είχε πει.

Σασμός:  Ο ρόλος του στη σειρά

Συνταξιούχος καθηγητής. Ο πατέρας της Στέλλας. Καλόβολος, χιουμορίστας, του αρέσει να πειράζει με πλάγιο τρόπο την αυταρχική του σύζυγο, τη Σοφία, την οποία αγαπά. Φυσικά εκείνη έχει το πάνω χέρι και τον καταπιέζει, αλλά ο Τάσος έχει τον τρόπο του να το προσπερνάει. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη του Στέλλα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ