Ιωάννα Μαλέσκου: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram – “Γυρνάς την πλάτη σε ό,τι σε χαλάει”

Ανάρτηση-γρίφος από την Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία αναφέρει ότι βρίσκεται στη λίμνη Δόξα στην ορεινή Κορινθία. Ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη και είναι ντυμένη casual, φορώντας κολάν και αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει στην πλάτη ένα σακίδιο.

“Τελικά όλα είναι θέμα οπτικής και προοπτικής. Γυρνάς την πλάτη σε ό,τι σε χαλάει και κοιτάς εκεί που τα … νερά είναι πιο καθαρά. «Μαζί» μόνο με όσα χωράει το σακίδιό μου και… η καρδιά μου” έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού.

“Σαν την αγάπη δεν έχει” έγραψε η παρουσιάστρια του ALPHA στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας προφανώς το γεγονός ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ερωτευμένη.

ιωάννα μαλέσκου

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής, καθώς είναι ερωτευμένη και έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να το κρύβει άλλο.
Το μεσημέρι της Τέταρτης η παρουσιάστρια του “Love it” εξέφρασε δημόσια την επιθυμία της να παντρευτεί, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο “άλλο της μισό”.

Με αφορμή τον ενδεχόμενο γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην Ελλάδα, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε ότι “εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ. Νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου”.
“Ο αρχισυντάκτης μου μου λέει να προχωρήσω παρακάτω και να μην λέω τα αποκλειστικά μου. Μισή νιώθω… Το άλλο μισό κάτι νιώθει και αυτό” πρόσθεσε όλο χαμόγελο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ