«Ιντιάνα Τζόουνς 5»: Το καλοκαίρι του 2023 στη μεγάλη οθόνη

Έτοιμος να φορέσει το καπέλο του και να πιάσει το μαστίγιο του για πέμπτη και τελευταία (;) φορά είναι ο Χάρισον Φορντ. Όπως έγινε γνωστό η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2023.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει για μια ακόμη φορά ο Χάρισον Φορντ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζέιμς Μάνγκολντ και με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να έχει καθήκοντα παραγωγού. Ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάνελ της Lucasfilm κατά την διάρκεια του «Star Wars Celebration» και ανακοίνωσε ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023, επιβεβαιώνοντας ότι η ταινία είναι σχεδόν έτοιμη με μουσική του πολυβραβευμένου με Οσκαρ συνθέτη Τζον Γουίλιαμς.

Μαζί με τον Φορντ, στην συνέχεια των περιπετειών του θρυλικού αρχαιολόγου, πρωταγωνιστούν οι Μαντς Μίκελσεν, Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ και Αντόνιο Μπαντέρας, ενώ ο Τζέιμς Μάνγκολντ  βρίσκεται στη σκηνοθεσία, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ


Η πολυαναμενόμενη πέμπτη ταινία της σειράς έχει πληγεί από ατυχίες, δυσκολίες και διακοπές στα γυρίσματα, λόγω της πανδημίας, τον τραγικό θάνατο του κασκαντέρ Νικ Κούπακ, των υποχρεώσεων του Σπίλμπεργκ για την ολοκλήρωση του «West Side Story» και τον τραυματισμό του Χάρισον Φορντ.

Η αρχική πρεμιέρα της ταινίας ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούλιο του 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έως τώρα τέσσερις περιπέτειες του «Ίντι» έχουν αποφέρει κέρδος σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ