Χάρισον Φορντ: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα του “Indiana Jones 5”

«Το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα διαμορφωθεί εκ νέου τις επόμενες εβδομάδες», τονίζεται σε ανακοίνωση της Disney...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια πρόβας μιας σκηνής μάχης στα γυρίσματα της 5ης ταινίας “Indiana Jones”. Σύμφωνα με τη Walt Disney Co., η παραγωγή της νέας ταινίας του διάσημου αρχαιολόγου θα συνεχιστεί κανονικά, ενώ «αξιολογείται η κατάλληλη πορεία της θεραπείας» για τον 78χρονο ηθοποιό.

«Το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα διαμορφωθεί εκ νέου τις επόμενες εβδομάδες», τονίζεται σε ανακοίνωση της Disney. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έχει αναβληθεί αρκετές φορές. Η Disney στοχεύει αυτή τη στιγμή στην κυκλοφορία της τον Ιούλιο του 2022. Η παραγωγή ξεκίνησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Λονδίνο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρισον Φορντ τραυματίζεται κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας της Disney. To 2014, ο διάσημος ηθοποιός είχε σπάσει το πόδι του όταν έπεσε πάνω του μία βαριά πόρτα στα γυρίσματα του “Star Wars: The Force Awakens”

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.