Instagram: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις των Kylie Jenner και Kim Kardashian

Απάντηση, ύστερα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των αλλαγών στο Instagram έδωσε δημοσίως ο CEO της πλατφόρμας, Adam Mosseri. Ανάμεσα σε αυτούς που κατέκριναν το social media ήταν η Kylie Jenner και η Kim Kardashian, οι οποίες υποστήριξαν ότι θυμίζει πολύ το TikTok

Όλα ξεκίνησαν όταν η εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, η οποία διαθέτει στο προφίλ της στο Instagram 361 εκατ. followers, δημοσίευσε ένα meme, καλώντας το δημοφιλής μέσο κοινωνικής δικτύωσης να… επιστρέψει στις απαρχές της. “Κάνε το Instagram, Instagram ξανά. Σταμάτα να προσπαθείς να είσαι το TikTok απλά θέλω μόνο να βλέπω τις χαριτωμένες φωτογραφίες των φίλων μου. Με εκτίμηση, όλοι “, ανέφερε η εικόνα, με την Kylie Jenner να προσθέτει με σχόλιό της στο InstaStory της, εμφατικά, “Παρακαλώ”.

Το meme δεν παρέλειψε να αναρτήσει σε στόρι της και η αδελφή της, Kim Kardashian, η οποία, έχοντας, όπως φαίνεται, την ίδια πεποίθηση, σχολίασε στην ανάρτησή της την ατάκα “Παρακαλώ πολύ”.

Έπειτα από τις εν λόγω δημοσιεύσεις των σταρ, τις οποίες να σημειωθεί πως ακολουθούν συνολικά 687 εκατ. χρήστες, ο CEO του social media, Adam Mosseri, δημοσίευσε ένα βίντεο – απάντηση, στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας των αλλαγών στην εφαρμογή.

Στο απόσπασμα, ο CEO λέει ότι είναι ενήμερος όσον αφορά στις ανησυχίες του κόσμου για την εφαρμογή ότι “στρέφεται στα βίντεο” σε σύγκριση με τις εικόνες. “Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε φωτογραφίες. Είναι μέρος της κληρονομιάς μας”, αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε την Τρίτη (27/7).

Ωστόσο, είπε πως πράγματι “πιστεύει ότι όλο και περισσότερο μέρος από το Instagram με την πάροδο του χρόνου πρόκειται να γίνει βίντεο” κι ότι θα πρέπει να γείρουν προς αυτή την αλλαγή, συνεχίζοντας παράλληλα να υποστηρίζουν φωτογραφίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Mosseri (@mosseri)

Ο Adam Mosseri απάντησε και στις ανησυχίες όσον αφορά στις προτάσεις στο Instagram, οι οποίες δείχνουν στους χρήστες περιεχόμενο λογαριασμών που δεν ακολουθούν. “Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να γινόμαστε καλύτεροι όσον αφορά στις προτάσεις, επειδή πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και σημαντικούς τρόπους προκειμένου να βοηθήσουμε τους creators να φτάνουν πιο πολύ κόσμο”, εξήγησε μεταξύ άλλων.

O CEO του social media κατέληξε το βίντεό του με το να ζητήσει από τους χρήστες να τον ανατροφοδοτήσουν, με τον κόσμο να κάνει αυτό ακριβώς. Συγκεκριμένα, το μοντέλο και επιχειρηματίας Chrissy Teigen, έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στο Twitter: “Δεν θέλουμε να φτιάξουμε βίντεο Adam”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ