Ηλίας Βρεττός για το τροχαίο: Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα καρφωμένος στη πίσω πόρτα ενός αυτοκινήτου

Το βράδυ της Παρασκευής (3/11) ο Ηλίας Βρεττός είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα όσα έζησε.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και εσάς και όλο τον κόσμο, έτσι θέλω να ξεκινήσω, για την τεράστια αγάπη που εισέπραξα αυτές τις μέρες λόγω της περιπέτειας που είχα» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Ο Ηλίας Βρεττός ανέφερε πως: «Είχα όντως ένα πολύ σοβαρό τροχαίο την Παρασκευή το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας. Εκεί που πήγαινα με την μηχανή μου, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες που αφορούν τις συνθήκες του ατυχήματος, γιατί αυτά αφορούν την Τροχαία και υπάρχει αυτή τη στιγμή και ανοιχτή υπόθεση. Συνέβη στις 9 παρά δέκα το βράδυ, ήταν νύχτα και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο εκεί που πήγαινα κανονικά με τη μηχανή μου βρέθηκα καρφωμένος στη πίσω πόρτα ενός αυτοκινήτου που πέρασε μπροστά μου και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα να κάνω κωλοτούμπες στον αέρα και να σκάω με το κεφάλι στην άσφαλτο».

«Ο λόγος για τον οποίο εμφανίζομαι σήμερα σ’ εσάς, είναι για να περάσω το μήνυμα ότι αν δεν φορούσα το κράνος μου πρωτίστως και το προστατευτικό μπουφάν δευτερευόντως, που με βοήθησε στο να μην έχω αμυχές και σοβαρά χτυπήματα στα χέρια, στο θώρακα και την πλάτη, αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν θα ήμουν σε θέση να μιλάω» εξήγησε.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν να δω θα σηκωθώ, δεν θα σηκωθώ και αν είμαι καλά. Γι’ αυτό κατευθείαν με το που έπεσα, έμεινα πολύ λίγο κάτω και πετάχτηκα κατευθείαν όρθιος για να δω ότι μπορώ να σταθώ όρθιος» σημείωσε.

Ακόμα, ο γνωστός τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας ότι: «Στη συνέχεια ήρθε πάρα πολύς κόσμος πάνω μου, όπου μου έλεγαν να τηρήσω το πρωτόκολλο, να μην βγάλω το κράνος αμέσως. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο, όταν πέφτει ένα μοτοσικλετιστής δεν θα πρέπει να βγάλει τον εξοπλισμό του, θα πρέπει να μείνει ξαπλωμένος, δεν θα πρέπει να κινηθεί, δεν θα πρέπει να τον μετακινήσουν, πρέπει να φωνάξουν το ΕΚΑΒ.

Εγώ επειδή αισθανόμουν πολύ καλά, με άγχωσε όλη αυτή η διαδικασία, που είχε μαζευτεί κόσμος και μου έλεγε τι να μην κάνω. Επειδή πραγματικά ένιωθα καλά εκείνη την ώρα, αφαίρεσα μόνος μου το κράνος.

Να αναφέρω τη Γαλάτεια τη γυναίκα του Γιώργου Παπαδόπουλου του συναδέλφου μου, που έτυχε να είναι απέναντι σ’ ένα πάρκο εκεί που έχει και έπαιζε με τα παιδάκια της. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε δίπλα μου, μαζί με την οδηγό, μου προσέφερε ένα νερό εκείνη την ώρα γιατί ήμουν σε μία κατάσταση πανικού».

«Μπορώ να πω ότι έχω μπει σε πολύ σοβαρές σκέψεις για το αν θα καβαλήσω ξανά μηχανή, το τι θα κάνω, το πώς θα πορευτώ από δω και πέρα στη ζωή μου» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ