Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό – «Έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο» – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα είχε ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός με τη μηχανή του στην Γλυφάδα, το βράδυ της Παρασκευής (03/11).

Το γεγονός έκανε ο ίδιος γνωστό μέσω από ενός στόρι που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία συνοδεύεται και από μία φωτογραφία που φαίνεται η μηχανή του πεσμένη στο έδαφος.

«Καλά μου μπήκε ο μήνας! Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά. Όσο για τη μηχανή πάει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός.

Σε δεύτερο στόρι που ανέβασε ο τραγουδιστής αναφέρει ότι «τη γλίτωσε φτηνά γιατί φορούσε κράνος» προτρέποντας όλους τους οδηγούς μηχανής να κάνουν το ίδιο.

«Είχα ένα τρακάρισμα αρκετό σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα. Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά γιατί φορούσα κράνος. Πάντα να φοράμε κράνος. Είμαι καλά, έχω λίγες γρατζουνιές, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» είπε ο Ηλίας Βρεττός.

«Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι και καρφώθηκα με τη μηχανή»

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο.

Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος, δεν θα την είχα γλιτώσει. Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και τη μέση αλλά είμαι καλά.

Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε εμένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλά! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας!» έγραψε σε νέο στόρι του ο Ηλίας Βρεττός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ