Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Η ατάκα του που έφερε σε αμηχανία την Αθηναΐδα Νέγκα – «Αυτό είναι αρκετά σεξιστικό»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για την συνήθειά του να καπνίζει πίπα, με μία ατάκα του να φέρνει σε αμηχανία την παρουσιάστρια.

«Καπνίζεις ακόμα; Είναι δυνατόν; Με την πίπα σε είχα συνηθίσει», ανέφερε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Τότε, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης εξήγησε: «Με ρωτούσαν γιατί καπνίζω πίπα, τους φαινόταν περίεργο. Η πίπα έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο κάπνισμα. Πρέπει να μάθεις, να κάνεις σεμινάριο, φασαρία πολύ, να τις κουβαλάς όλες μαζί, να στεγνώνουν… Σε ρόλο την χρησιμοποίησα μόνο μία φορά στο «Έγκλημα και Τιμωρία», που μου το ζήτησε ο σκηνοθέτης».

Στη συνέχεια, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το αν τον «ρωτούσαν γιατί καπνίζεις πίπα», ο ηθοποιός απάντησε: «Ναι και έλεγα ότι μία συνάδελφος μου είπε ότι θα πάει καλύτερα η καριέρα μου, αλλά δεν είδα καμία διαφορά».

Η ατάκα του φάνηκε να φέρνει σε αμηχανία την παρουσιάστρια, η οποία χαμογέλασε και του είπε: «Αυτό είναι αρκετά σεξιστικό, αλλά τέλος πάντων».

«Εντάξει, ας με κράξουν. Με το πολιτικώς ορθό με έχουν τρελάνει. Στην παρέα μας δεν μπορούμε να λέμε;», σημείωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Δεν είναι σεξιστικό. Στο κάτω κάτω της γραφής είναι κάτι που κάνουν όλοι», κατέληξε η Αθηναΐς Νέγκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ