Η Βίκυ Βολιώτη γίνεται η «Πέτρα φον Καντ» στο Μικρό Άνεσις- Αποκλειστικό

“Τα πικρά δάκρυα της Πέτρας φον Καντ” του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία της Έφης Ρευματά ανεβαίνει τον Μάρτιο στη θεατρική σκηνή.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η Βίκυ Βολιώτη ετοιμάζεται να αναμετρηθεί επί σκηνής με την Πέτρα φον Κάντ. Η ηθοποιός που αγαπά τις θεατρικές προκλήσεις και το έχει αποδείξει με τους ρόλους που έχει υποδυθεί μέχρι σήμερα, αυτή τη φορά θα πρωταγωνιστήσει σε ένα παιχνίδι εξουσίας με πρόσχημα τον έρωτα.

Η Πέτρα φον Καντ , η ηρωίδα που θα ενσαρκώσει, είναι μια καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας που χώρισε πρόσφατα από τον άντρα της και ερωτεύεται την Κάριν, ένα νεαρό μοντέλο που γίνεται και ερωμένη της.

Η Έφη Ρευματά εκτός από τη μετάφραση και τη διασκευή του έργου «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρας φον Καντ», υπογράφει  και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Έφη Ρευματά

Δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς της τα τελευταία δυο χρόνια ήταν η παράσταση «Η Κοριτσιέρα των Βούρλων» που είχε βρει μεγάλη ανταπόκριση από το θεατρικό κοινό.

Μαζί με τη Βίκυ Βολιώτη στη σκηνή του Μικρού Άνεσις θα βρεθούν οι ηθοποιοί Κατερίνα Αγγελιτσα και Αντώνης Καρναβάς ενώ τα κουστούμια θα είναι της σχεδιάστριας Λουκίας.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 20 Μαρτίου και η παράσταση θα παίζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο θέατρο Μικρό Άνεσις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ