Η Βανδή πήγε στην Βίσση – Έκαναν αναπαράσταση το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη κι έγινε… χαμός

Μία αξέχαστη βραδιά έζησε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Τετάρτης 22/2. Η τραγουδίστρια διασκέδασε με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβηκε στην πίστα και έδωσε… ρέστα – Το ζεϊμπέκικο και το φιλί

Κάποια στιγμή η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή» που την αφιέρωσε στον αγαπημένο της, δείχνοντας πως αδιαφορεί για τον  ντόρο που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

 

Πάρτι στα social media για Μπισμπίκη – Βανδή: «Φυλάξου Δέσποινα, κεραυνοβολιέται συχνά» – Η «ξεχασμένη» συνέντευξη του ηθοποιού
@fannaticslive #annavissi #annavissiofficial #despinavandi #fyp #tiktokgreece #greektiktoker #cyprus #greece #greekmusic #greekpov #greektiktok ♬ original sound – fannatics

Η Άννα Βίσση μάλιστα σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού.

Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός στην εκπομπή με Βανδή – Μπισμπίκη – «Αν τον έχεις… τον δείχνεις»

 

Στιγμιότυπα από την βραδιά δημοσίευσε και ο Βασίλης Μπισμπίκης στο Instagram. Ο ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία με την Άννα Βίσση και μία ακόμη στην οποία η τραγουδίστρια είναι στην πίστα με την σύντροφό του Δέσποινα Βανδή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ