Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός στην εκπομπή με Βανδή – Μπισμπίκη – «Αν τον έχεις… τον δείχνεις»

Ο ντόρος για τις τρυφερές στιγμές ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη πάνω στην πίστα καλά κρατεί. Τα όσα έγραψε η Ελένη Βιτάλη για το ζευγάρι θέλησαν να σχολιάσουν σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβηκε στην πίστα και έδωσε… ρέστα – Το ζεϊμπέκικο και το φιλί

«Για ποιον λόγο η Ελένη Βιτάλη να μπει σε αυτή τη διαδικασία; Δεν θα μείνω μόνο στη Βιτάλη. Καθένας μπορεί να λέει την άποψή του στα social media. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν δύο άνθρωποι που εκτίθενται δημόσια και κρύβουν τον έρωτά τους τούς κράζουμε κι όταν βλέπουμε να εκδηλώνουν τον έρωτά τους, πάλι μας ενοχλεί» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σημειώνοντας: «Το έχει ξανακάνει αυτό η κυρία Βιτάλη με την Πάολα και μετά ζητούσε συγγνώμη. Το να κάνεις μία κοινωνιολογική προσέγγιση και ανάλυση μέσα σε τρεις γραμμές, όπως προσπάθησε πολύ ατυχώς η κυρία Βιτάλη να κάνει και να καταλήγεις με το «τούρλα τον πισινό»… αν τον έχεις, μπορείς να τον δείχνεις».

Μελίνα Νικολαΐδη: Η απάντηση της στα αρνητικά σχόλια για Βανδή και Μπισμπίκη

Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή της με αυτή την έκφραση του συνεργάτη της. «Όχι, δεν θα μιλήσω εγώ έτσι ποτέ. Στέφανε, βάλε μία τελεία. Διαφωνώ με αυτό που είπες, δεν είναι ωραίο» τον διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι γυναίκα κι όταν λες στην εκπομπή ότι “αν τον έχεις και τα λοιπά”… δεν είναι ωραίο, προσβάλλει. Πας να το κάνεις και το κάνεις χειρότερο» σημείωσε η παρουσιάστρια.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στηρίζει Βανδή – Μπισμπίκη: «Αφήστε τους να γουστάρουν»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ