Μελίνα Νικολαΐδη: Η απάντηση της στα αρνητικά σχόλια για Βανδή και Μπισμπίκη

Πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει η εμφάνιση που έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη επί σκηνής, το βράδυ του Σαββάτου με πολλούς να κατακρίνουν τον τρόπο που εκφράζουν δημόσια των ερωτά τους κι άλλους να τον υποστηρίζουν.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: «Αυτό είναι το τραγούδι τους» – Η αποκάλυψη για το φιλί στην πίστα που έγινε viral

Τον έρωτά τους  υπερασπίστηκε στα social media και η κόρη της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα, χόρεψε ζεϊμπέκικο και φίλησε την τραγουδίστρια, ενώ εκείνη με τη σειρά της, έκατσε στα πόδια του και του αφιέρωσε ένα τραγούδι.

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβηκε στην πίστα και έδωσε… ρέστα – Το ζεϊμπέκικο και το φιλί

Η «συνύπαρξή» τους επί σκηνής σχολιάστηκε με πολλούς τρόπους , με τα περισσότερα δημοσιεύματα να μιλούν για «υπερβολικές επιδείξεις αγάπης».

 

Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη για την ημέρα των ερωτευμένων

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Velichko Petkov (@velipet17)

 

Μετά τα σχόλια που γράφονται, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, υποστηρίζοντας έτσι τη μητέρα της, αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε αρχικά, σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την τραγουδίστρια να κάθεται στα πόδια του ηθοποιού στη σκηνή και στη συνέχεια, έναν στίχο από το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Έρωτα θέλει η ζωή», που κυκλοφόρησε το 2010.

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο», έγραψε σε story η 19χρονη ως απάντηση στα όσα λέγονται για τη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Τα story της Μελίνας Νικολαΐδη

 

Μελίνα Νικολαΐδη

 

Μελίνα Νικολαΐδη 2

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ