Το Viber προτείνει το enikos.gr

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με τους αναγνώστες του. Αυξάνοντας τα κανάλια επικοινωνίας που έχει αναπτύξει και ενισχύοντας τη digital παρουσία του, βρίσκεται και στο Viber.

Οι χρήστες που ακολουθούν το κανάλι μας στο Viber, μπορούν να ενημερώνονται στο κινητό τους για τις πιο σημαντικές ειδήσεις από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Έκτακτη επικαιρότητα, ειδήσεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον αθλητισμό, την υγεία, τον τουρισμό και την τεχνολογία. Επίσης, τα τελευταία νέα από τον χώρο των media, την ελληνική και τη διεθνή showbiz.  Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στο κανάλι του enikos.gr στο Viber αγγίζουν ήδη τις 4.000.

Το κανάλι «Viber Ελλάδα» πραγματοποιεί έρευνα, καλώντας τους συνδρομητές του να δηλώσουν τι είδους περιεχόμενο διαβάζουν πιο συχνά. Ειδησεογραφικό, μαγειρικής ή κοινωνικό, ψυχαγωγικό;

«Γράψου στο καλύτερο κανάλι για την προτίμηση σου» αναφέρει το Viber στη συνέχεια και προτείνει τρία κανάλια, ένα για κάθε κατηγορία περιεχομένου. Για ειδησεογραφικό περιεχόμενο προτείνει το κανάλι του enikos.gr.

Το επίσημο κανάλι του enikos.gr στο Viber είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας. Μπες ΕΔΩ για να συνδεθείς με το κανάλι του enikos.gr στο Viber.

viber enikos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ