Λίαμ Νίσον: Ο λόγος που είχε απορρίψει τον ρόλο του Τζέιμς Μπoντ

Την αιτία που απέρριψε στο παρελθόν τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ αποκάλυψε ο Λίαμ Νίσον.

Λίαμ Νίσον: Χάνεται η μαγεία του «Star Wars» με τις τηλεοπτικές σειρές

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone είπε πως ο λόγος ήταν η τότε αρραβωνιαστικιά του, Νατάσα Ρίτσαρντσον. Όπως υποστήριξε, η Νατάσα τον είχε «απειλήσει» πως αν δεχόταν τον ρόλο, δεν θα τον παντρευόταν.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Schindler’s List», στις πρόβες ενός έργου του Μπρόντγουεϊ, στο οποίο και συμπρωταγωνιστούσαν.

 

Ο ηθοποιός δέχτηκε πρόταση για τον ρόλο του διάσημου πράκτορα 007 από τους παραγωγούς, Άλμπερτ, Μάικλ και Μπάρμπαρα Μπρόκολι, λίγο καιρό αργότερα. «Γνώριζα τους Μπρόκολι. Είχαν δει αρκετούς ηθοποιούς για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Η “Λίστα του Σίντλερ” μόλις είχε κυκλοφορήσει κι η Μπάρμπαρα με κάλεσε για να με ρωτήσει αν ενδιαφέρομαι. Εγώ της είπα πως θα με ενδιέφερε», σημείωσε ο ηθοποιός.

«Αλλά μετά, η αγαπημένη μου μέλλουσα σύζυγος -ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της- μου είπε “Λίαμ, να σου πω κάτι; Αν υποδυθείς τον Τζέιμς Μποτ, δεν θα παντρευτούμε“», πρόσθεσε. Αποκάλυψε ότι είχε νευριάσει τότε με τη Ρίτσαρντσον, αλλά προτίμησε να βάλει την αγάπη τους πάνω από την καριέρα του.

«Είναι όλες αυτές οι πανέμορφες γυναίκες σε όλες αυτές τις χώρες που θέλουν να πέσουν στο κρεβάτι μαζί του. Νομίζω πως η απόφασή της ήταν βασισμένη σε αυτό», εξήγησε ο Λίαμ Νίσον.

Για την ιστορία, τον ρόλο του Μποντ πήρε ο Πιρς Μπρόσναν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ