Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζουν τον απόλυτο έρωτα – «Ο παράδεισος μαζί σου…»

H Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ φαίνεται πως ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία όπου διαμένουν το τελευταίο διάστημα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το βίντεο από τη στιγμή που σηκώνει τη γροθιά του στον διαιτητή

Ζουν μια παραμυθένια ζωή καθώς ο Ρονάλντο αμείβεται εξαιρετικά καλά ενώ πρόσφατα έχει επενδύσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό στη κατασκευή μίας φουτουριστικής έπαυλης στο Κασκάις της Πορτογαλίας.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του το ζεύγος διαμένει σε ένα υπερπολυτελές διώροφο διαμέρισμα, ανάμεσα στον 48ο και τον 50ο όροφο του Four Seasons Hotel.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Γιατί καταδικάστηκε στο Ιράν σε 99 μαστιγώματα

Το διαμέρισμά τους είναι 4.000 τετραγωνικών μέτρων και σύμφωνα με το δημοσίευμα το ζεύγος καταβάλει 300.000 ευρώ κάθε μήνα. Το «αστρονομικό» ποσό, πάντως, δεν αντιστοιχεί μόνο στο δικό τους διαμέρισμα, αλλά και σε 17 δωμάτια που χρησιμοποιεί ο Ρονάλντο, καθώς έχει πάρει μαζί του όλη τη συνοδεία του, μέλη της οικογένειας του, φίλους, αλλά κι άλλα «δικά» του άτομα.

Επίσης, σύντομα θα αποκτήσει ακόμα ένα 7οροφο σπίτι αξίας 170 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαουδική Αραβία το οποίο θα διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου και δύο πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων. Μάλιστα, όπως λέγεται, οι αρχιτέκτονες του έργου χρησιμοποίησαν την τεχνητή νοημοσύνη για τον σχεδιασμό της έπαυλης.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή απολαμβάνει ιδιαίτερα την χλιδάτη ζωή και τις ανέσεις και δείχνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη κάτι που   είναι ξεκάθαρο και από τις αναρτήσεις της στα social media.

Στον λογαριασμό της στο Instagram πρωταγωνιστούν εντυπωσιακά τοπία, εξορμήσεις στη θάλασσα και φωτογραφίες με την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει εκείνη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτή τη φορά, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια και τον αγαπημένο της, να περπατούν στη θάλασσα.

«Ο παράδεισος μαζί σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ