Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης για την τηλεθέαση: «Σύμφωνα με την αγία AGB χθες δεν μας είδε κανείς»

Ξέσπασε ξανά on air ο Νίκος Μάνεσης σχετικά με τον τρόπο που γίνονται οι μετρήσεις της τηλεθέασης.

«Προσπαθώ να αποφύγω να ανοίξω τρίτο ημίχρονο, αλλά τελικά μου φαίνεται θα το ανοίξω. Εκ προοιμίου να πω για να ξέρετε τι θα περιμένετε. Δεν θα δώσω πολλές λεπτομέρειες. Φτιάξτε το ξαναχάλασε, φτιάξτε τα αβερς παιδιά. Φτιάξτε το. Σύμφωνα με την αγία AGB εχθές δεν μας είδα κανείς. Εδώ πέρα ο Χρήστος παίρνει ακόμη μηνύματα από τηλεθεατές. Εχθές δεν μας είδε κανείς. Άρα η λογική λέει σύμφωνα με την AGB ότι εμείς πρέπει να βγάλουμε ‘’μαύρο’’.

Διότι βγάζοντας μαύρο, φωτεινό μαύρο, blue black, πώς το λέτε βρε παιδιά…φωτεινό μαύρο χωρίς πρόγραμμα περισσότερα θα πιάσουμε.

Έχεις μαύρο δώσε μαύρο αφιερωμένο στην AGB. Περισσότερα νούμερα… Δείτε αύριο τι νούμερα θα γράφει στο μαύρο (σ.σ. μαύρισε το πλάνο).

Όχι, βάλε μαύρο, θα μιλήσω στο μαύρο.  Είχα δώσει όρκο να μην ξαναμιλήσω. Θα πω ότι δεν ήθελα να ξεκινήσω τρίτο ημίχρονο. Χάλασε, φτιάξτε το, μαστορέψτε το, είναι ντροπή.

Ξέρουμε, γνωρίζουμε, είναι ντροπή αποσιωπητικά. Εκπομπή, ξεκινάμε. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε και αν δεν το ακούσετε είναι ντροπή.

Έδωσα όρκο, είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω ή μάλλον ο τρόπος που δικαιώθηκα με τα fake νούμερα.

Την πρώτη φορά μας είπαν γραφικούς. Δώσαμε κάποια στοιχεία. Την δεύτερη φορά δικαιωθήκαμε και έγινε ΄’σημαία’’ κάποιων καναλιών και εν συνεχεία είπαμε να το αφήσουμε. Αυτά είναι τα νούμερα, είμαστε υπάλληλοι. Επειδή εδώ πέρα υπάρχει κόσμος που θα χάσει τη δουλειά του, δεν υπάρχει καλαμπούρι. Φτιάξτε το. Όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν. Φτιάξτε το, δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να βγάζουμε κατόχους μηχανακίων της AGB και εν συνεχεία να σπεύδει να εντοπίσει από κάποιες εικόνες κλπ τι γίνεται και να τους διακόπτει τη συνεργασία όπως είχε γίνει στο παρελθόν.

Έχουμε στοιχεία και έχουμε βγάλει και έχουμε μακρά λίστα. Αλλά είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή. Τα νούμερα στις τηλεθεάσεις είναι ένα εργαλείο για να κάνουμε τη δουλειά μας. Το εργαλείο χάλασε. Υπάρχουν και ομολογίες ότι χάλασε. Δεν γίνεται και αυτό το πρόβλημα να μπει ‘’κάτω από το χαλί’’ κατά πάγιαν ταχτική.

Κάποια προβλήματα πρέπει να βγαίνουν. Ξέρουμε τι έχει γίνει, γιατί έχει γίνει και πώς έχει γίνει. Γι΄αυτό την προηγούμενη φορά σηκώσαμε τη ‘’σημαία’’ και υπάρχουν και ανεξάρτητες αρχές.

Λοιπόν, να το τελειώνουμε το καλαμπούρι, είναι καλαμπούρι. Αυτό έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε καλαμπούρι.

Να εξηγήσουν πώς τα άβερς τους φτάνουν το 50% και να εξηγήσουν πώς οι κουτσουρεμένοι με το εσφαλμένο μοντέλο πρώτη εκπομπή της ζώνης είναι η ουραγός. Ξαφνικά, από μια χρονική στιγμή. Και να δούμε απαντήσεις.

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας από τους ‘’ανύπαρκτους‘’ τηλεθεατές να ανοίξουμε και να τους περιμένουμε.

Δεν έχει να κάνει με τους τηλεθεατές. Έχει να κάνει με την εξαφάνιση όγκου του κοινού και σ΄ αυτά που έχουμε αναφερθεί.

Το θέμα είναι πως επειδή είναι μια περίοδος διαπραγματεύσεων για το να πέσουν παραπάνω λεφτά από τα αφεντικά μας να ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις μπας και φτιάξει το πράγμα.

Αλλιώς, υπάρχουν και άλλα μαγαζιά, με τα ίδια λεφτά, άλλες εταιρίες δημοκρατικά. Εγώ, δεν λέω ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Χάλασε το μηχάνημα. Χάλασε βρε παιδί μου το μηχάνημα. Απλώς να εξηγήσουν και να δίνουν απαντήσεις γιατί δεν δίνουν πώς όλοι μας κατά διαστήματα καταρρέουμε, εκτός από κάποιες σταθερές εξαιρέσεις. Και αυτά τα ξέρουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ